TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Žirniai

Žaliųjų žirnelių šaldymas

Jums reikės: Žaliųjų žirnelių.

Gaminimo eiga:
Imame jaunus neperaugusius žirnelius. Išgliaudome ir šaldome paskirstę plonu sluoksniu ant padėklo. Sušaldytus žirnelius suberiame į maišelius arba indelius.

Jei daug ankščių nespėjo sunokti, galite užsišaldyti ir žaliųjų žirnelių ankštis su neišsivysčiusiais žirneliais. Pirmiausiai nuskabome uodegėles po to pirmiau šaldome taip pat, kaip žirnelius ant padėklo ir sušalusias suberiame į maišelius.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •