TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Žaliuokės Grybai Svogūnai Pomidorų padažas
Jums reikės: 1 kg virtų žaliuokių,
3-4 svogūnai,
0,5 l pomidorų tyrės,
1 šaukštas druskos,
po 1 šaukštelį maltų kmynų ir kvapiųjų pipirų,
0,5 šaukštelio maltų karčiųjų pipirų,
2/3 stiklinės aliejaus.
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir iškepkite su aliejumi, sudėkite virtas žaliuokes, pasūdykite, supilkite pomidorų tyrę ir paskaninę prieskoniais patroškinkite 8-10 min.
Žaliuokes sukrėskite į 0,5 l talpos stiklainius ir kaitinkite 80 laipsnių temperatūroje pirmą dieną 60 min., po 48 val.-30 min. Iškaitinę tuojau pat sandariai uždarykite.
[Pasidalino: Internė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!