TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Žaliuokės • Kopūstai • Morkos • Svogūnai • Pomidorų padažas • Troškiniai

Žaliuokės su kopūstų troškiniu

Jums reikės: 1 kg virtų žaliuokių.

Kopūstų troškiniui: 2 kg kopūstų,
2-3 morkos,
3-4 svogūnai,
1/2 l pomidorų tyrės,
1 stiklinė aliejaus,
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Šiaudeliais supjaustytus svogūnus pakepinkite su aliejumi. Tuomet juos sumaišykite su juostelėmis pjaustytais kopūstais ir stambia trintuve sutarkuotomis morkomis bei troškinkite, įpylę truputį vandens ir likusio aliejaus, kol daržovės suminkštės.

Pasūdykite ir paskaninkite pipirais. Paruoštas žaliuokes sumaišykite su kopūstų troškiniu, sukrėskite į stiklainius ir kaitinkite du kartus verdančiame vandenyje: pirmą dieną-60 min., o po 48 val.-35 min. Iškaitinę sandariai uždarykite.

[Pasidalino: Internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •