TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Žaliuokės Grybai Salieras Pomidorai Svogūnai Mišrainės
Jums reikės: 1 kg termiškai apdorotų žaliuokių,
0,5 kg salierų,
1 kg pomidorų,
5-6 svogūnai,
300 g aliejaus,
druskos pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Paruoštas žaliuokes virkite 5-6 min., pasūdytame vandenyje, po to apkepkite su aliejumi. Atskirai apkepkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Salierus virkite 10-15 min. pasūdytame vandenyje, nulupkite, supjaustykite šiaudeliais arba kubeliais.
Visus paruoštus produktus sumaišykite, sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus. Pomidorus galima keisti pomidorų tyre. Supylę likusį aliejų ir pasūdę, troškinkite, kol salierai visai suminkštės.
Karštą masę sukrėskite į stiklainius, kaitinkite verdančiame pasūdytame vandenyje (1 l vandens 400 g druskos): 1/2 l talpos stiklainius-10-12 min., 1 l talpos-15-18 min. Arba kaitinkite du kartus verdančiame vandenyje: pirmą dieną-60 min., po 48 val.-35 min. Įkaitinę sandariai uždarykite.
[Pasidalino: Internė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!