TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Miltai • Kiaušiniai • Faršas • Kepsniai

Žemaitiški cepelinai

Jums reikės: (4 asmenims) 1 kg bulvių,
4 šaukštai miltų,
2 kiaušiniai,
druska,
200 g mėsos faršo,
aliejaus (virimui).

Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė.
Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai išmaišyti.

Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį su faršu sulankstyti, susukti, kad susiformuotų ovalo formos cepelinas.
Virti karštame aliejuje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •