TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Krienų šaknys Citrinos rūgštis Krienai Padažai
Jums reikės: Krienų šaknų,
Druskos - pagal skonį,
Cukraus - pagal skonį,
Citrinos rūgštelės - pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuplauti, nuskusti ir per naktį palaikyti šaltame vandenyje.
Nupilti, tarkuoti per smulkią tarkutę.
Pagal skonį truputyje vandens tirpinti druską, cukrų ir citrinos rūgštį. Galima naudoti ir actą. Galima tiesiog barstyti druską, cukrų ir citrinos r. ant krienų, gerai maišyti, ragauti kokio norime skonio.
Jeigu norime turėti krienus raudonus, pilti burokėlių sultis.
Krienus tiekti prie kumpio, lašinukų, vyniotinio, kiaušinių.
[Pasidalino: Internė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!