TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Česnakas • Fermentinis sūris • Pienas • Vynas • Apkepai

Ženevos bulvių apkepas

Jums reikės: 500 g miltingų bulvių;
1/2 šaukštelio druskos;
1/4 šaukštelio baltųjų pipirų;
2 česnako skiltelės;
80 g tarkuoto fermentinio sūrio;
sviesto;
4 šaukštai pieno;
apie 1/8 l baltojo vyno;
1 šaukštas kapotų petražolių.

Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves nuplauti, nusausinti, supjaustyti plonais griežinėliais, apibarstyti druksa, pipirais, 40 g tarkuoto sūrio ir apšlakstyti česnako skiltelių sultimis. Bulves užpilti pienu ir vynu (kad apsemtų), apibarstyti likusiu tarkuotu sūriu ir uždengti aliuminio folija.

Kepti įkaitintoje orkaitėje. Po 40 minučių nuplėšti foliją ir kepti, kol apkepas gražiai pagels.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •