TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Žiediniai kopūstai • Kumpis • Svogūnai

Žiedinis kopūstas su kumpio padažu

Jums reikės: 4 žiediniai kopūstai (po 350 g);
2 šaukštai sviesto;
2 šaukštai miltų;
1/4 l mėsos sultinio;
1/4 l grietinės;
1 svogūnas;
200 g kumpio;
druskos ir pipirų;
tarkuoto muskato.

Gaminimo eiga:
Į didelį puodą įpilti vandens ir užvirinti. Pasūdyti (vienam litrui vandens - 1 šaukštas druskos). Žiedinius kopūstus nuvalyti, kotus įpjauti kryžmai ir sudėti į verdantį vandenį. Išvirtus kopūstus išgriebti iš vandens ir laikyti šiltai, kad neatvėstų.

Ištirpintą sviestą sumaišyti su miltais, supilti sultinį, sumaišytą su grietine ir gerai išmaišyti. Padažą virti 10 minučių ir nuolat maišyti. Svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkiai trintuve. Kumpį supjaustyti šiaudeliais. Kumpį ir svogūnus sudėti į padažą. Pasūdyti, įberti pipirų ir tarkuoto muskato pagal skonį.

Kopūstus dėti į lėkštes ir užpilti padažu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •