TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Žiediniai kopūstai Fermentinis sūris Apkepai
Jums reikės: žiedinio kopūsto,
300 g fermentinio sūrio,
1/2 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
Keli šaukštai tarkuotų džiūvėsėlių,
1/2 stiklinės grietinėlės,
Petražolės.
Gaminimo eiga:
Žiedinio kopūsto galvą išskirstyti mažomis galvutėmis. Galvutes suberti į verdantį, pasūdytą vandenį ir apvirti 2-3 min.
Ataušusias žiedinio kopūsto galvutes apvolioti miltuose, išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsiuose ir apkepti aliejuje, kol paskrus. Kepimo inde iškloti apkepintas žiedinio kopūsto galvutes.
Ant viršaus sudėti supjaustyto sūrio riekeles taip, kad uždengtų visą paviršių. Vėl kloti sluoksnį kopūstų. Užpilti šlakelį grietinėlės, ant viršaus vėl sudėti sūrio riekeles. Patiekalą pašauti į įkaitintą orkaitę dar penkioms minutėms, kol išsilydys sūris.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!