TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Žiediniai kopūstai • Fermentinis sūris • Apkepai

Žiedinių kopūstų apkepas

Jums reikės: žiedinio kopūsto,
300 g fermentinio sūrio,
1/2 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
Keli šaukštai tarkuotų džiūvėsėlių,
1/2 stiklinės grietinėlės,
Petražolės.

Gaminimo eiga:
Žiedinio kopūsto galvą išskirstyti mažomis galvutėmis. Galvutes suberti į verdantį, pasūdytą vandenį ir apvirti 2-3 min.
Ataušusias žiedinio kopūsto galvutes apvolioti miltuose, išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsiuose ir apkepti aliejuje, kol paskrus. Kepimo inde iškloti apkepintas žiedinio kopūsto galvutes.

Ant viršaus sudėti supjaustyto sūrio riekeles taip, kad uždengtų visą paviršių. Vėl kloti sluoksnį kopūstų. Užpilti šlakelį grietinėlės, ant viršaus vėl sudėti sūrio riekeles. Patiekalą pašauti į įkaitintą orkaitę dar penkioms minutėms, kol išsilydys sūris.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •