TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Žiediniai kopūstai • Bulvės • Pomidorai • Imbieras • Troškiniai

Žiedinių kopūstų ir bulvių karis

Jums reikės: 2-3 š. alyvuogių aliejų;
1 nedidelis žiedinis kopūstas;
4-5 vidutinio dydžio bulvės;
2-3 vidutinio dydžio pomidorai arba konservuotų pomidorų skardinė (nebūtini, bet su jais skaniau);
1/2 puodelio vandens;
2 skiltelės susmulkinto česnako;
1 vidutinis plonai supjaustytas svogūnas;
1 š. šviežio tarkuoto imbiero;
1 š. kario; 1/4 a.š. ciberžolės; druskos.

Gaminimo eiga:
Aliejų įkaitinti, sudėti svogūną, imbierą, pakepti, kol svogūnai suminkštės. Suberti kario miltelius, ciberžolę, česnaką ir pakepti pusę minutės, pastoviai maišant.

Sudėti žiedinėliais išskirstytą žiedinį kopūstą, bulves, supjaustytas gabalėliais, apkepti apie 5 minutes, užpili pomidorų tyre (smulkinti konservuoti arba švieži pomidorai be odelių), užpilti vandeniu, pasūdyti, užvirinti ir uždengus palikti 15 minučių troškintis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •