TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Žiediniai kopūstai Pienas Actas Medus Mišrainės
Jums reikės: 1 nedidelė žiedinio kopūsto galvutė
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
3 šaukštai vyno acto
1 šaukštelis medaus
0,5 šaukštelio garstyčių
4 šaukštai sėmenų aliejaus
1 šaukštas kapotų salierų lapų
2 šaukštai kapotų petražolių
druskos, baltųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Kopūsto lapai nuskabomi, o galvelė kotu į viršų 10 minučių panardinama į šaltą vandenį, kad išplauktų nešvarumai. Paskui išskirstome žiedinėliais ir patrumpinami koteliai. Pienas su vandeniu užvirinami ir sudedami žiedinėliai. Paverdami apie 15 minučių, išgriebiami, nusausinami ir atvėsinami.
Actas išplakamas su druska, pipirais, medumi ir garstyčiomis, supilamas aliejus. Žiedinėliai sudedami įdubenėlį ir užpilami padažu. Dubenėlis uždengiamas ir apie 30 minučių palaikoma, kad geriau įsigertų. Salotos patiekiamos apibarstytos salierų lapeliais ir petražolėmis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!