TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Žirniai • Svogūnai • Grietinėlė • Krevetės • Krienai • Kita

Žirnelių piure su krienais ir krevetėmis

Jums reikės: 900 ml vandens,
maišiukas šaldytų žirnelių,
1 šaukštas miltų,
2 vištienos sultinio kubeliai,
1 šaukštas smulkiai sukapoto svogūno,
2 šaukštai grietinėlės,
200 g krevečių,
krienų.

Gaminimo eiga:
Užvirti pusę litro vandens, suberti šaldytus žirnelius ir pavirti apie 5 min.
Nupilti vandenį, tačiau jį pasilikti. Žirnelius sutrinti, miltus išplakti su trupučiu vandens. 400 ml vandens užvirti kartu su vištienos sultinio kubeliais ir miltų tyrele.

Pavirti, kol sutirštės. Sukrėsti žirnelių piure, įdėti smulkintą svogūną. Jei kiek per tiršta, atskiesti vandeniu, kuriame virė žirneliai.

Į lėkštę pilti piure, dėti po šaukštą grietinėles, keletą krevečių ir šiek tiek krienų.

[Pasidalino: Timassa]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •