TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Svogūnai • Citrina • Ryžiai • Upėtakis • Įdaryti patiekalai

Žolelėmis įdaryti upėtakiai

Jums reikės: upėtakių - 500 g
svogunu - 4 vnt.
smulkiai supjaustytų peletrūno lapų - 1 valg. šaukšt.
sviesto
pipirų, druskos - pagal skonį
kapotų muskatų - žiups.
citrinų - pagal skonį
čiobrelių šakelių arba rozmarinų papuošimui
ryžių garnyrui.

Gaminimo eiga:
Upėtakius išdorokite, nuplaukite ir nusausinkite. Iš smulkiai supjaustytų svogūnų, peletrūnų ir kitų prieskonių paruoškite vientisą masę ir ją sukimškite į upėtakius.

Paruoštas žuvis apšlakstykite citrinų sultimis, įvyniokime kiekvieną upėtakį atskirai į gerai sviestu išteptą kepimo popierių ir ištroškinkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Iškeptus upėtakius išvyniokite iš popieriaus, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •

    Grįžti atgal