TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Svogūnai • Bulvės • Pienas • Sriubos

Žuvienė

Jums reikės: 1 kg šviežios žuvies,
1 svogūnas,
4 bulvės,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė pieno,
1 lauro lapelis,
3 žirneliai kvapiųjų pipirų,
2 šaukštai smulkintų krapų,
2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų.

Gaminimo eiga:
Žuvis išvalyti, supjaustyti. Pakepinti supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėti į puodą, užpilti 1,5 l vandens. Suberti kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvapiuosius pipirus, pasūdyti. Virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Sultinį perkošti.

Nulupti ir supjaustyti bulves. Daržoves suberti į žuvies sultinį ir virti apie 15 min. Supjaustytą žuvį sumesti į sriubą, virti dar 10-15 min. Pieną išmaišyti su miltais, supilti į sriubą, užvirti. Tada suberti krapus ir svogūnus.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •