TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Salieras • Morkos • Svogūnai • Citrinos sultys • Majonezas • Fermentinis sūris • Apkepai

Žuvies apkepas su daržovėmis

Jums reikės: 600-700 g šaldytų menkių ar jūros lydekų,
1 vidutinio dydžio saliero šaknis,
2 morkos,
1 svogūnas,
2 šaukštai citrinų sulčių,
1 indelis majonezo (200 g),
4 kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio,
aliejaus,
druskos,
žuvies prieskonių, krapų.

Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstome prieskoniais, palaistome citrinų sultimis.
Tada sudedame į kepimo indą, ant jos dedame sutarkuotų ir keptuvėje su aliejumi apkeptų salierų, morkų ir svogūnų sluoksnį.

Ant daržovių užbarstome sutarkuotą fermentinį sūrį, užpilame išplaktus su majonezu ir susmulkintais krapais kiaušinius. Apkepą dedame į orkaitę ir kepame apie 45 min.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •

    Grįžti atgal