TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Salieras Morkos Svogūnai Citrinos sultys Majonezas Fermentinis sūris Apkepai
Jums reikės: 600-700 g šaldytų menkių ar jūros lydekų,
1 vidutinio dydžio saliero šaknis,
2 morkos,
1 svogūnas,
2 šaukštai citrinų sulčių,
1 indelis majonezo (200 g),
4 kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio,
aliejaus,
druskos,
žuvies prieskonių, krapų.
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstome prieskoniais, palaistome citrinų sultimis.
Tada sudedame į kepimo indą, ant jos dedame sutarkuotų ir keptuvėje su aliejumi apkeptų salierų, morkų ir svogūnų sluoksnį.
Ant daržovių užbarstome sutarkuotą fermentinį sūrį, užpilame išplaktus su majonezu ir susmulkintais krapais kiaušinius. Apkepą dedame į orkaitę ir kepame apie 45 min.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!