TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Pienas Batonas, Bandelės Grybai Fermentinis sūris Svogūnai Kiaušiniai Kepsniai
Jums reikės: 500 g bet kokios žuvies filė,
stiklinė pieno arba sultinio,
1 kiaušinis,
23 riekelės sužiedėjusio batono,
12 šaukštai sviesto,
druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių.
Įdarui: 200 g kietesnių grybų,
50 g fermentinio sūrio,
svogūnas,
kietai virtas kiaušinis,
petražolių lapelių, druskos, aliejaus.
Gaminimo eiga:
Žuvies filė sumalti, pridėti piene išmirkyto batono, supilti ištirpintą sviestą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir viską gerai išsukti. Smulkiai supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti riebaluose, sudėti smulkintus petražolių lapelius ir supjaustytą kiaušinį. Išmaišyti.
Žuvies masę iškrėsti ant lentos, pabarstytos džiūvėsėliais, ir išploti 1 cm storio sluoksniu. Uždėti grybų įdarą ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Atsargiai susukti vyniotinį, įdėti į foliją, užspausti kraštus ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais, pikantišku kečupu ir daug daržovių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!