TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Morkos Žirniai Salieras Pomidorų padažas Troškiniai
Jums reikės: 1 kg bet kokios žuvies,
3 morkų,
200 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
1/4 saliero šaknies,
3 šaukštų pomidorų padažo,
500 ml sultinio,
4 šaukštų aliejaus,
pipirų, druskos.
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustykite 23 cm storio gabaliukais ir apibarstykite prieskoniais.
Susmulkintas kubeliais morkas bei saliero šaknį patroškinkite aliejuje ir sudėkite į troškintuvą kartu su atšildytais žirneliais. Ant daržovių sudėkite žuvį.
Viską apipilkite sultiniu, išmaišytu su pomidorų padažu bei prieskoniais. Žuvį troškinkite apie 25 min. arba iki daržovės suminkštės.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!