TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Svogūnai • Kiaušiniai • Riešutai lazdyno • Batonas, Bandelės • Riešutai • Kepsniai

Žuvis su riešutais

Jums reikės: 1 kg maltos žuvies,
1 stiklinė lazdynų riešutų branduolių,
pipirų, 1 stiklinė aliejaus,
2-4 svogūnai, 2 kiaušiniai,
3 riekutės batono,
1 šaukštas sviesto, druskos,
2 šaukštai miltų, žalumynų.

Gaminimo eiga:
Į maltą žuvį įmušti kiaušinius, įberti pipirų, sudėti 2 smulkiai pjaustytus ir pakepintus svieste svogūnus, išmirkytas ir nuspaustas be plutelių batono riekutes, pagal skonį druskos. Išminkyti.
Iš žuvies masės formuoti pailgos formos suplotus kepsnelius, juos pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje apvartant.

Likusius svogūnus supjaustyti žiedais, pakepinti aliejuje, įberti druskos, pipirų ir smulkiai kapotų riešutų. Žuvies kepsnelius sudėti į pailgą pusdubenį ir ant kepsnelio viršaus uždėti po šaukštelį svogūnų su riešutais. Patiekiant galima puošti žalumynais, krapų ar petražolių lapeliais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •