Dabar esate » Receptainė
Žinoma, skonis slidus dalykėlis :). Tačiau kaip bebūtų, mūsų tikslas - patogus receptų rinkinukas, skirtas kiekvienam ieškančiam ir nebijančiam išbandyti naujus skonius. Tai - idėjos.. 2256 idėjų, kaip paįvairinti savo meniu ar nustebinti bei palepinti save, savo artimuosius bei svečius. Spustelėjus ant pavadinimo, galėsite greitoje peržiūroje, peržiūrėti recepto sudėtį ir jei tiks bei patiks, pasidomėti ir recepto gaminimo eiga.
Jums reikės: 500 g. šviežių vidutinio didumo grybų,
aliejaus arba kitų riebalų,
petražolių lapelių.
Jums reikės: 200 g marinuotų grybų kepuraičių,
aliejus,
petražolės,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė alaus,
druska.
Jums reikės: 160g pakepintų pievagrybių,
90g pakepintų svogūnų,
60g pakepintų morkų,
55g kvietinių miltų,
40g kiaušinių,
4g druskos,
0,5g maltų juodųjų pipirų,
20g saulėgrąžų aliejaus.
Jums reikės: 8-10 lietinių blynų,
1 stiklinė džiovintų grybų,
2 šaukštai miltų,
50 g sviesto arba margarino,
1 svogūnas,
1 stiklinė pieno,
2 šaukštai grietinės,
druska,
pipirai.
Jums reikės: 8 didesni pievagrybiai,
svogūnas,
100 g rūkytos kiaulienos nugarinės,
100 ml grietinėlės,
50 g fermentinio sūrio,
raudonėlių, bazilikų,
Kotanyi smulkintų česnakų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Jums reikės: 5 dideli pievagrybiai,
50 g fermentinio sūrio,
1 svogūnas,
prieskonių,
1 šaukštelis grietinės,
1 šaukštelis sviesto.
Jums reikės: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių,
2 šaukštai margarino,
1 stiklinė virtų ryžių,
3 šaukštai nevirtų ryžių,
1 kiaušinis,
1 petražolė,
druskos,
tarkuoto sūrio,
sviesto.
Jums reikės: 250 g miltų
250 g sviesto
1/2 šaukštelio druskos.
Jums reikės: 1 pokelis bemielės sluoksniuotos tešlos,
apylygėmis tūrio proporcijomis: grybų (iš baravykinių giminės, gali būti net
kazlėkai) ir virtų morkų,
1 didelis arba 2-3 smulkesni svogūnai,
krapų (negailint, bent gera sauja)
~ 100 gr grietinėlės (naudojau "Margės", kavai, 10 proc. riebumo, bet dar geriau, jei bus riebesnė - nereikės sviesto),
druska/pipirai - pagal skonį.
1 kiaušinio trynys - tešlos aptepimui.
Jums reikės: 50g mielių,
100 g margarino ar sviesto,
500 ml pieno,
100 ml cukraus,
1/2 arbatinio šaukštelio druskos,
1200-1300ml miltų,
500 g virtų grybų,
2 dideli svogūnai,
druskos,
pipirų,
krapų,
kiaušinis aptepimui.
Jums reikės: Alaus 1 stikl.
Kvietinių miltų pagal poreikį.
Jums reikės: 3 stiklinių miltų,
100g sviesto,
1 kiaušinio,
3/4 stiklinės pieno,
2 arbat. šaukštelių sausų mielių (arba 20 g šviežių),
3 valg. šaukštų cukraus,
1/2 arbat. šaukštelio druskos.
Jums reikės: 1 kg miltų,
0,5 litro pieno,
0,5 stiklinės cukraus, šaukštelis druskos,
50 g sviesto,
šaukšto aliejaus,
30 g mielių,
1 kiaušinio.
Jums reikės: 0,5 l sūdytų grybų,
3 svogūnai,
druska (jei reikia),
malti juodieji pipirai,
1 trynys pyragėliams patepti,
3 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
3/4 stiklinės parūgštinto vandens,
100 g sviesto,
250 g margarino,
(arba pirktinės sliuoksniuotos tešlos).
Jums reikės: 200g grietines,
200 g majonezo (geriau mazesnio riebumo),
2 kiausiniai,
1.5 stikline miltu,
nubrauktas saukstelis kepimo miltelių.
Jums reikės: 2 kiausinių,
miltų,
prieskonių, druskos,
apie 200-250g,o gal ir daugiau alaus (geriausia sviesaus).
pievagrybių.
Jums reikės: pokelio varškės,
pokelio sviesto,
apie porą stiklinių miltų,
žiupsnelis druskos.
Jums reikės: 600 g virtų su lupena bulvių,
po 2 šaukštus miltų ir aliejaus,
3 kiaušiniai,
300 g grybų,
svogūnas,
morka,
15 g sviesto,
2 šaukšteliai susmulkintų žalumynų,
druskos, pipirų.
Jums reikės: 500 g grybų
0,5 stiklinės grikių kruopų
1 svogūnas
150 g sviesto
1 sultinio kubelis
druskos
maltų juodųjų pipirų.
Jums reikės: 600 g šviežių grybų,
3 šaukštai sviesto arba margarino,
druskos, pipirų,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė pieno, 50 g lieso karštai rūkyto kumpio, virtos arba keptos mėsos,
2 šaukštai tarkuoto sūrio,
0,5 citrinos sultys, žalumynų.
Jums reikės: 500 g pievagrybių (ar kitų grybų),
3 stiklinės grikių kruopų,
3 valg. šaukštai aliejaus,
3,5 stiklinės vandens.
Jums reikės: 250-300 g. pievagrybių; 40-50 g sviesto;
200 ml grietinėlės;
1-2 š. miltų (pagal tai ar norit tirštesnio padažo ar ne);
druskos, prieskonių.
Jums reikės: 1 stiklinė grybų,
3 pomidorai,
1 stiklinė sultinio,
2 šaukštai sviesto,
žalumynai,
3 česnako skiltelės,
1 juodos duonos riekė (džiūvėsis),
1 stiklinė raudono vyno.
Jums reikės: 300 - 400 g. virtų grybų,
1 svogūnas,
1 - 2 pomidorai,
1 nedidelis raugintas agurkas,
1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo,
druskos, cukraus,
pipirų,
1 kietai virtas kiaušinis,
svogūnų laiškų ir petražolių lapelių.
Jums reikės: 300 - 400 g. virtų grybų,
3 - 4 šaukštai tarkuotų krienų,
1 stiklinė grietinės,
druskos, cukraus,
acto raba rūgščių sulčių,
krapų arba petražolių lapelių, svogūnų laiškų,
(1 - 2 kietai virti kiaušiniai).
Jums reikės: 300 - 400 g. virtų grybų,
1 svogūnas, (1 obuolys),
1,5 stiklinės grietinės,
prieskonių (druskos, cukraus, garstyčių, acto),
svogūnų laiškų, krapų.
Jums reikės: Džiovintų grybų,
Šoninės arba lašinukų,
Svogūnų,
2 šk miltų,
Pieno (jei per tiršta gausis),
druskos.
Jums reikės: 3 džiovinti grybai,
3 svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
0,5 stilinės grietinės
Jums reikės: 100 g sviesto arba lašinukų,
250 g sūdytų grybų,
2 svogūnai,
1,5 šauksto miltų,
2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro,
druskos, pipirų,
3 šaukštai grietinės,
svogūnų arba laiškinio česnako laiškų.
Jums reikės: 5g alyvų aliejaus,
40g konservuotų pomidorų,
10g marinuotų kelmučių,
5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių,
5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų,
1g smulkiai sukapotų petražolių,
0,5g džiovintų čiobrelių,
0,3g druskos ir 0,02g maltų juodųjų pipirų.
Jums reikės: 50 g džiovintų grybų,
1 nedidelis svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai rūgščios grietinės,
pipirai,
druska.
Jums reikės: 50g sviesto,
150g pievagrybių,
50g pusiau sauso balto vyno,
50g sultinio,
500g pomidorų sulčių,
25g miltų.
Jums reikės: stiklinė virtų grybų,
3-4 riekutės juodos duonos,
1-2 svogūnai,
2-3 česnako skiltelės,
aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Jums reikės: 200 g įvairių spalvų vynuogių,
300 g pievagrybių,
1 cikorija,
1/2 svogūno galvutės,
2 šaukštai obuolių acto,
4 šaukštai aliejaus,
druskos,
pipirų.
Jums reikės: šviežių pievagrybių, (arba kitokių virtų grybų),
virtų bulvių,
kiaušinių,
svogūnų,
morkų,
kieto sūrio,
česnako,
majonezo.
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 |
- gėrybės žiemai
- gaminta, suvalgyta
ir visi gyvi :))
- Receptas su nuotrauka :)
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!