Dabar esate » Receptainė
Žinoma, skonis slidus dalykėlis :). Tačiau kaip bebūtų, mūsų tikslas - patogus receptų rinkinukas, skirtas kiekvienam ieškančiam ir nebijančiam išbandyti naujus skonius. Tai - idėjos.. 2256 idėjų, kaip paįvairinti savo meniu ar nustebinti bei palepinti save, savo artimuosius bei svečius. Spustelėjus ant pavadinimo, galėsite greitoje peržiūroje, peržiūrėti recepto sudėtį ir jei tiks bei patiks, pasidomėti ir recepto gaminimo eiga.
Jums reikės: 2 stiklinės raugintų grybų,
1 svogūnas,
0,5 stiklinės rūgščios grietinės,
0,5 šaukštelio maltų pipirų.
Jums reikės: 200 g pievagrybių,
200 g šviesių poro dalių,
1 vidutinio dydžio morka,
1 obuolys (Obuolys),
1 šaukštas aliejaus,
pipirai,
druska.
Jums reikės: 300 g sūdytų grybų,
1 silkė,
1 raugintas agurkas,
1 svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
actas,
pipirai,
druska.
Jums reikės: 200 g marinuotų kelmučių,
400 g virtų kalmarų,
5 virtos bulvės,
2 rauginti agurkai,
2 svogūnai,
1 stiklinė majonezo,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Jums reikės: virtų pupelių,
virtų makaronų,
virtų grybų,
kepintų svogūnų.
Jums reikės: Marinuoti baravykai,
virtos pupelės (aš naudojau skardinėj konservuotas),
svogūnas - ir šaknis, ir laiškai,
aliejaus,
truputis majonezo,
truputis druskos,
truputis pipirų.
Jums reikės: 500 g pievagrybių,
2-3 svogūnai,
3 kornišonai (maži agurkėliai),
petražolių lapelių,
200 g majonezo,
garstyčių,
druskos,
cukraus.
Jums reikės: 300g grybų,
100g olandiško sūrio,
1 pomidoras,
0,5 stiklinės grietinės,
1 obuolys,
2 šaukštai medaus
1 šaukštas garstyčių,
1/2 citrinos sulčių,
petražolių.
Jums reikės: sūriam vandeny apvirtų grybų(vištukės/kalpokai, umedės, žaliuokės ir pan.),
raugintų agurkų,
virtų morkų,
kietai virtų kiaušinių,
porų,
fermentinio sūrio,
majonezo.
Jums reikės: 200 g virtos ar keptos vištienos,
200 g voveraičių,
svogūnas,
50 ml aliejaus,
100 g marinuotų agurkų,
100 g kapotų krapų,
150 ml grietinės,
druskos.
Jums reikės: 250 - 300 g pievagrybių,
3 - 4 pomidorai,
1 obuolys,
1 morka,
3 šaukštai alyvų aliejaus,
1 šaukštas grybų nuoviro,
0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių,
druskos,
cukraus,
garstyčių,
1 poras arba 1 mažas svogūnas,
krapų,
laiškinio česnako arba svogūno laiškų.
Jums reikės: 250 - 300 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų,
100 - 150 g. makaronų,
1 mažas svogūnas,
1 - 2 kietai virti kaiušiniai,
2 šaukštai žirnių,
1 pomidoras arba raugintas agurkas,
1 - 1,5 stiklinės grietinės arba grietinės ir majonezo mišinio,
druskos, pipirų, garstyčių.
Jums reikės: 200 g. sūdytų,
marinuotų ar virtų grybų,
100 g. kumpio,
5 - 6 virtos bulvės,
1 - 2 švieži arba rauginti agurkai,
1 - 2 pomidorai,
1 svogūnas arba 50 g. svogūnų laiškų,
1 - 1,5 stiklinės grietinės,
acto arba citrinos sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, pipirų,
laiškinio česnako, krapų arba petražolių lapelių,
(1 kietai virtas kiaušinis),
50 g. salotų lapelių.
Jums reikės: 1 kg kopūstų,
3 pakepintos morkos,
3 pakepinti smulkinti svogūnai,
200 g virtų bet kokių grybų,
200 g pomidorų padažo,
1 saldi paprika,
1 stiklinė vandens,
druskos, cukraus pagal skonį.
Jums reikės: (tešlai) 150 g sviesto,
1-1,5 stiklinės miltų,
50 g kapotų graikinių riešutų,
4 šaukštų vandens,
druskos.
Jums reikės: Džiovintį baravykų,
Burokėlis,
Miežinių kruopų,
Svogūnų,
Lauro lapelių, pipirų, druskos.
Jums reikės: 200 g grybų
šaukštas sviesto
svogūnas
400 g burokėlių
200 g bulvių
druskos
1-2 l sultinio
šaukštelis miltų
1-2 šaukštai grietinės
2-3 šaukštai žalumynų.
Jums reikės: 300 g. svogūnų,
300 g. šviežių grybų,
2 šaukštai margarino arba sviesto,
1 litras sultinio,
druskos, pipirų,
1 šaukštelis miltų.
Jums reikės: 300 - 400 g. minkštos jautienos,
1 šaukštas riebalų arba sviesto,
1 salieras ar petražolė,
8 - 10 bulvių,
200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų,
2 nedideli rauginti agurkai,
druskos,
pipirų,
(žalumynų),
grietinės.
Jums reikės: 3 šaukšt. raugintų kopūstų
1 burokėlis,
1 bulvė,
nedidelė morka,
petražolės,
svogūnas,
pomidorų padažas,
1 šaukšt. margarino,
grietinė,
10 g džiovintų grybų,
juodieji pipirai, druska.
Jums reikės: 1 didelė cukinija,
2 kubeliai daržovių sultinio,
6 - 7 šaukštai sviesto,
3 šaukštai miltų,
150 - 200 g voveraičių,
2 šakelės raudonėlio,
stiklinė grietinės,
krapai.
Jums reikės: 2 l. vandens,
puses mažo moliūgo
100-200gr.voveraičių,ar mišrių miško grybų,
100gr. sūdytų lašinukų,
didelės svogūno galvos,
3 bulvių,
Kotanyi prieskonių - baziliko, pipirų. lapelių,
druskos, šakelės petražolės.
Jums reikės: 1 morka, svogūno pagal skonį, pora nedidelių bulvių, grybai (labiausiai tinka voveraites ir/arba žaliuokes), perlines skaldytos kruopos, Kotanyi sriubos žalumynai.
Jums reikės: Sultinio,
grybų - 6 stiklinės,
Žirnių - 5 šaukštai,
5 džiovintų Baravykų, (prieš naudojant išmirkyti),
1 svoguno,
Kiaulių taukų,
Druskos.
Jums reikės: 300 gr. Voveraičių
5 Bulvių,
1 Morkos,
50 gr. šviečių kopūstų
15 gr. Jūros kopūstų,
2 lauro lapelių,
truputį sojos padažo, grybų skonio,
nedidelio svogūno,
Druskos pagal skonį,
Juodųjų pipirų,
mėgstamų prieskonių.
Jums reikės: 1 kg baravykų;
3 bulvės;
2 svogūnai;
0, 1 kg šaltai rūkytų lašinių;
0, 2 kg šalto rūkymo dešros;
0, 1 kg krapų;
galvelė česnako;
Druska, pipirai.
Jums reikės: 500 g bulvių,
1 l daržovių sultinio,
250 g pievagrybių,
1 svogūnas,
0,5 stiklinės grietinės,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 lauro lapas,
2 grūdeliai kvepiančiųjų pipirų,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
druskos, pipirų.
Jums reikės: 200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų,
1 šaukštas sviesto,
1 svogūnas,
truputis saliero ar petražolės,
2 nedideli burokėliai (400 g.),
4 bulvės, druskos,
1 - 2 litrai sultinio,
1 šaukštelis miltų,
1 - 2 šaukštai grietinės,
2 - 3 šaukštai žalumynų,
(1 šaukštas pomidorų tyrės, acto).
Jums reikės: 5 džiovinti grybai,
2-3 bulvės,
2 šaukštai razinų,
8 džiovintos slyvos,
1 svogūnas,
pipirai,
druska,
petražolės.
Jums reikės: Rudmėsių,
Spanguolių.
Jums reikės: 250 g šviežių grybų,
1 svogūnas,
1 šaukštas margarino,
1 l sultinio,
2 šaukštai miežinių kruopų,
2 bulvės,
1 pomidoras,
druskos, kmynų, petražolės.
Jums reikės: 200 g grybų,
1 poras arba svogūnas,
1 morka,
1 šaukštas margarino,
gabalėlis saliero,
1 l vandens arba sultinio,
3 bulvės,
1 šaukštas grietinės,
druskos, žalumynų.
Jums reikės: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
0,5 svogūno,
0,5 morkos,
0,5 petražolės arba gabalėlis saliero,
1 l vandens,
druskos,
1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys,
4 šaukštai pieno.
Jums reikės: 4 bulvių,
1 svogūno,
2 česnako skiltelių,
4 šviežių grybų,
1 šaukšto sviesto,
grietinės,
1 šaukšto kapotų petražolių,
1 šaukšto kapotų laiškinių česnakų,
žiupsnelio druskos ir pipirų,
1 virto kiaušinio,
1 pomidoro.
Jums reikės: 400 g grybų,
3 - 4 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
3 šaukštai baltojo vyno,
česnako,
petražolių lapelių,
maltų pipirų,
druskos.
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 |
- gėrybės žiemai
- gaminta, suvalgyta
ir visi gyvi :))
- Receptas su nuotrauka :)
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!