TOP meniu » Receptainė • Receptai pagal tipą • Sultys

Sultys, sirupai

Sultys - tai, nealkoholinis gėrimas, iš vaisių, uogų, daržovių, šakniavaisių, lapkočių ir pan. išspaudžiamas skystis. Vertingiausios yra sultys su minkštimu, nes į jas patenka visa valgomoji dalis, į jas nerekomenduojama dėti cukraus. Pagamintos sultys vartojamos šviežios, jų nereikia virti, konservuoti ar pasterizuoti, priešingu atveju sunaikinami visi enzimai.

Pagrindinis patiekalų ingredientas: Daržovės

Puslapiai: 1 |

Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

Puslapiai: 1 |

 Receptas atsargoms žiemai - gėrybės žiemai
 Receptas mūsų išbandytas - gaminta, suvalgyta ir visi gyvi :))
 Receptas su nuotrauka - Receptas su nuotrauka :)