TOP meniu » Receptainė Receptai pagal tipą Uogienės
Uogienė saldus patiekalas, paruošiamas verdant įvairias uogas ir vaisius. Dėl saldumo verdant dedamas cukrus, senovėje dažniausiai naudodavo medų. Uogienė tai paprasčiausias būdas ilgiau išlaikyti vaisius ir uogas. Verdant daugumą uogų ir vaisių išsiskiria pektinas, kuris veikia kaip tirštiklis. Uogienė gali būti ir nevirta uogos gerai ištrinamos cukrumi ir steriliuose induose laikomos šaldytuve. Tokiose uogienėse būna daug daugiau vitaminų nei virtose.
Aktinidijų ir kaukazinių slyvaičių uogienė Jums reikės: 500 g aktinidijų,
Aktinidijų ir bananų uogienė Jums reikės: 500 gr. aktinidijų,
Aktinidijų ir abrikosų uogienė Jums reikės: 500 g aktinidijų,
Agrastų-vyšnių džemas Jums reikės: 500g. agrastų,
Agrastų, apelsinų ir kivi uogienė Jums reikės: 2 kg agrastų
Agrastų uogienė su madera Jums reikės: 1 kg. agrastų,
Agrastų uogienė su avietėmis Jums reikės: 3 kg agrastų,
Agrastų ir kivių uogienė Jums reikės: 400 g prinokusių agrastų,
Agrastų džemas Jums reikės: 1 kg agrastų,
Agrastai su medumi Jums reikės: 1 kg agrastų,
Abrikosų uogienė Jums reikės: 750 g abrikosų (imam 1 kg, kad išėmus kauliukus liktų reikiamas kiekis),
Abrikosų tyrė - greitam vartojimui Jums reikės: 250 g šviežių abrikosų,
Abrikosų marmeledas su likeriu Jums reikės: 1 kg abrikosų be kauliukų,
|
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
- gėrybės žiemai
- gaminta, suvalgyta ir visi gyvi :))
- Receptas su nuotrauka :)
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!