Jums reikės: 1 v. š. šviežiai tarkuoto imbiero,
1 v. š. cukraus,
400 ml pieno,
200 g juodojo šokolado (naudojau 70proc. kakavos).
Puodelyje sumaišome imbierą (šiek tiek pasiliekame puošimui) ir cukrų, įpilam kelis šaukštus vandens ir užviriname. Paverdame kelias minutes, išjungiame ir leidžiame ataušti.
Į atvėsusį imbierą supilame pieną, gerai išmaišome ir perkošiame. Į perkoštą pieną, sudedame nedideliais gabalėliais sulaužytą šokoladą ir ant mažos ugnies gerai pakaitiname, bet užvirinti nereikia. Nuimame nuo ugnies, supilame į nedidelius puodukus ir ant viršaus uždedame dar truputį tarkuoto imbiero.
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!