Tikrasis karštas šokoladas pagal Beatą

Jums reikės: 110 g šokolado drožlių,
250 ml grietinėlės (35% riebumo),
50 g cukraus,
gvazdikėlių,
cinamono ar čili pipiro.

Grietinėlę pakaitinkite, sudėkite pasirinktus prieskonius, uždenkite ir palikite pritraukti. Po 15 min. grietinėlę vėl pakaitinkite iki užvirs, prieskonius nukoškite, suberkite cukrų ir šokolado drožles, stipriai maišykite šluotele, kol susiformuos puta ir pakvips karštuoju šokoladu.

Patiekite mažuose espreso kavos puodeliuose ir mėgaukitės vaikystės kvapais.

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (1) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Grįžti atgal