Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Skanios šaltienos subtilybės - Ant šaltienos susidariusią riebalų plutelę vertėtų pašalinti tik nuo tų indų kuriuos pradedat valgyti. Šaldytuve lai..
Ką verta žinoti, prieš valgant duoną? - Jei net ir labai mažas duonos kepaliuko plotelis apipelijo, deja bet valgyti apipjaustyto kepaliuko nevertėtų, teigi..Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas? - Jei cukiniją prapjovėte, vertėtų ją iškart ir visą sunaudoti, ar nors pasistengti kuo greičiau suvalgyti ar pasidali..Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją? - Nevertėtų rinktis didelių cukinijų, maždaug 1224 cm ilgio cukinijų, odelė bus pakankamai plona, tad.. gaminant jos ..Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą? - Uogos tame tarpe ir arbūzai (kaip jau rašiau, arbūzas yra ne kas kita kaip uoga) kaip ir įvairūs vaisiai valgomi tik..Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis? - Susmulkintus sėmenis sandariame, neatidarytame įpakavimee galima laikyti iki pusės metų jie nepraranda savo maisti..Kaip išsirinkti kokybišką medų? - Skystas medus paprastai būna tik vasarą. Jeigu šaltuoju metų laiku perkate skystą medų, vadinas perkate pašildytą ar..Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas? - Rekomenduojama pirkti kumino sėklas bei susimalti namuose, o ne kumino miltelius, kadangi pastarieji greičiau praran..Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną? - Teigiama, kad agaras blogiau nei želatina stingdys mišinius, kurių sudėtyje bus pieno, tad šiuo atveju rekomenduojam..Ką vertėtų žinoti renkantis šparagus? - Žaliuosiuose šparaguose daugiau vitaminų nei baltuose, nes, kaip visi gerai žinome, kai kurie vitaminai gaminasi, ti..