Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kodėl reikia išlaikyti normalų kūno svorį?

Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną?

Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu

Imbiero naudojimas ir nauda

Krienai

Ką vertėtų žinoti laikant daržoves?
Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą? - Uogos tame tarpe ir arbūzai (kaip jau rašiau, arbūzas yra ne kas kita kaip uoga) kaip ir įvairūs vaisiai valgomi tik..

Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis? - Susmulkintus sėmenis sandariame, neatidarytame įpakavimee galima laikyti iki pusės metų – jie nepraranda savo maisti..

Kaip išsirinkti kokybišką medų? - Skystas medus paprastai būna tik vasarą. Jeigu šaltuoju metų laiku perkate skystą medų, vadinas perkate pašildytą ar..

Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas? - Rekomenduojama pirkti kumino sėklas bei susimalti namuose, o ne kumino miltelius, kadangi pastarieji greičiau praran..

Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną? - Teigiama, kad agaras blogiau nei želatina stingdys mišinius, kurių sudėtyje bus pieno, tad šiuo atveju rekomenduojam..

Ką vertėtų žinoti renkantis šparagus? - Žaliuosiuose šparaguose daugiau vitaminų nei baltuose, nes, kaip visi gerai žinome, kai kurie vitaminai gaminasi, ti..

Kuminas - Kmyninis kuminas arba tiesiog kuminas, dažnai painiojamas su lietuviškais kmynais dėl sėklų panašios formos, tačiau ..

Persiladas - kas tai? - Persiladas - klasikinis prancūziškas suderintas prieskoninių žolelių mišinys. Kurį nesunkiai galima pasigaminti ir p..

Patarimai šermukšnių valgytojams - Šermukšnių NErekomenduojama esant padidėjusiam skrandžio rūgštingumui - sergant gastritu su padidėjusius rūgštingumu..

Patarimai kriaušių valgytojams - Žalios kriaušės (nerūgščios) rekomenduotinos ne anksčiau kaip nuo 10-12 mėn kūdikiams, ir po mažai. Kriaušėse nors i..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |