Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Ką vertėtų žinoti laikant žuvį?

Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai

Prieskoniai smegenims!

Dašio naudojimas ir nauda

Patarimai šermukšnių valgytojams

Kavos ruošimo būdai (metodai)
Persiladas - kas tai? - Persiladas - klasikinis prancūziškas suderintas prieskoninių žolelių mišinys. Kurį nesunkiai galima pasigaminti ir p..

Patarimai šermukšnių valgytojams - Šermukšnių NErekomenduojama esant padidėjusiam skrandžio rūgštingumui - sergant gastritu su padidėjusius rūgštingumu..

Patarimai kriaušių valgytojams - Žalios kriaušės (nerūgščios) rekomenduotinos ne anksčiau kaip nuo 10-12 mėn kūdikiams, ir po mažai. Kriaušėse nors i..

Patarimai putino uogų valgytojams - Jei putino uogos skinamos prieš šalnas, patariama įdėti į šaldymo kamerą ir leisti sušalti, atitirpinus uogos turėtų..

Patarimai salierų valgytojams - Jei ruošiatės operacijai kuriai bus būtina narkozė, taip pat vertėtų apriboti salierus, dėl jų sąveikos ar šalutinių..

Kaip patiekti kokteilius? - Vienas populiariausių kokteilių indų – beveik taisyklingos kūgio formos taurė, primenanti stiklą viskiui gerti. Toki..

Kokteilių ruošimo ypatumai - Visos sudedamos kokteilio dalys turi būti šviežios ypač naudojami vaisiai. Gėrimai buteliuose taip pat turi būti švi..

Įrankiai kokteilių ruošimui - Prieš gaminant kokteilius namuose, vertėtų apsirūpinti reikalingais įrankiais nors minimaliai, priklausomai nuo to k..

Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai - Kad lengviau būtų skaitomi svetainėje esami receptėliai, naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai....

Muskato riešutai - Kadangi maltas muskato riešutas greitai praranda aromatą ir skonį, geriausia sandariame indelyje laikyti visą riešut..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |