Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Arbatos ruošimo ypatumai

Prieskonių mišinys su kava kepsniams!

Maisto produktų laikymo terminai

Kalendros naudojimas ir nauda

Vartotojų teisių apsaugos įstatymas

Kaip išsirinkti kokybišką duoną?
Obuolių džiovinimas namų sąlygomis - Obuolius geriausia bei naudingiausia džiovinti jų sezono metu, kai obuoliai pasižymi vitaminų bei mineralų gausa.. v..

Kaip laikyti džiovintus vaisius ir uogas? - Džiovintus vaisius ir uogas paprastai rekomenduojama laikyti ne ilgiau nei 12 mėnesių. Vėliau nors ir nesugenda bet ..

Skanios šaltienos subtilybės - Ant šaltienos susidariusią riebalų plutelę vertėtų pašalinti tik nuo tų indų kuriuos pradedat valgyti. Šaldytuve lai..

Ką verta žinoti, prieš valgant duoną? - Jei net ir labai mažas duonos kepaliuko plotelis apipelijo, deja bet valgyti apipjaustyto kepaliuko nevertėtų, teigi..

Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas? - Jei cukiniją prapjovėte, vertėtų ją iškart ir visą sunaudoti, ar nors pasistengti kuo greičiau suvalgyti ar pasidali..

Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją? - Nevertėtų rinktis didelių cukinijų, maždaug 12–24 cm ilgio cukinijų, odelė bus pakankamai plona, tad.. gaminant jos ..

Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą? - Uogos tame tarpe ir arbūzai (kaip jau rašiau, arbūzas yra ne kas kita kaip uoga) kaip ir įvairūs vaisiai valgomi tik..

Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis? - Susmulkintus sėmenis sandariame, neatidarytame įpakavimee galima laikyti iki pusės metų – jie nepraranda savo maisti..

Kaip išsirinkti kokybišką medų? - Skystas medus paprastai būna tik vasarą. Jeigu šaltuoju metų laiku perkate skystą medų, vadinas perkate pašildytą ar..

Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas? - Rekomenduojama pirkti kumino sėklas bei susimalti namuose, o ne kumino miltelius, kadangi pastarieji greičiau praran..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |