• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Mokslininkai teigia

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

  • Kavos istorija :: Kavos ypatumai
  • Kodėl reikia kasdien aktyviai judėti?
  • Mitybos mitai :: Ką vertėtų žinoti apie mitybą
  • Vaikai valgantys moliūgus geriau auga
  • Fetos sūris naikina ligas sukeliančias bakterijas
  •  
  • Šokoladas mažina infarkto riziką
  • Tinginiaujant labiau norisi valgyti
  • Alyvų aliejus gali padėti išvengti Alzheimerio ligos
  • Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu



    Visuomet po ranka..

    • Apytikslis maisto produktų svoris
    • Kalorijų lentelė
    • Maisto produktų sudėtis
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Produktų laikymo terminai
    • Aiškinamasis virtuvės žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
    • Ką valgyti pusryčiams?

    Ką vertėtų žinoti?

    • PERKANT maisto produktus
    • GAMINANT patiekalus
    • LAIKANT maisto produktus
    • VALGANT ar užkandžiaujant

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Įdomybės pasaulyje
    • Mokslininkai teigia

    Išbandėme ir mums patiko!

    • Obuolių ir bananų pyragas »
    • Pyragas su šaldytomis avietėmis »
    • Rauginti agurkai su mineraliniu vandeniu »
    • Rauginti agurkai 3x3 »

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Kaip išsirinkti kokybiškus vaisius?
    • Ką vertėtų žinoti renkantis aliejų?
    • Kaip valgyti omarą?
    • Skanios paukštienos subtilybės
    • Tinginiaujant labiau norisi valgyti
    • Naudingi patarimai ruošiant Fondiu
    • Kaip patiekti kokteilius?
    • Ką verta žinoti, prieš valgant duoną?


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Kiaušinių ir keptos duonos mišrainė
    • Pekino kopūsto, salierų ir porų salotos su krabų lazdelėmis
    • Topinambų salotos su garšvomis
    • Pyragas su mėlynėmis be kiaušinių
    • Čirviniai blynai
    • Moliūgų ir brokolių sriuba
    • Šaltibarščiai iš burokėlių lapkočių

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2022-04-24   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas