Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Ką vertėtų žinoti valgant? » Ką valgyti pusryčiams?

Varškė su uogomis

Rytinė varškės porcija, tai puiki alternatyva košei. Varškė yra lengvai virškinama, tačiau pavalgius ryte varškės, visgi greičiau norėsis valgyti vėl. Tad aš dažniausiai, po kelių valandų siekiu kažkokių vaisių, ar uogų ar tiesiog suvalgau kelias saujas saulėgražų.

Varškę galima maišyti su grietine, ar dar geriau jogurtu, kuo įvairiausiomis šviežiomis ar šaldytomis uogomis, vaisiais ar džiovintais vaisiais, jei mėgstate saldžiai vietoj cukraus geriau rinkitės medaus šaukštelį.

Dietologai rekomenduoja valgyti neapdorotą 5-9 proc. riebumo varškę.

[Laima]

    Grįžti atgal