Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Ką vertėtų žinoti laikant maisto produktus • Viskas apie kavą

Ką vertėtų žinoti laikant kavą?

• Kava bijo tiesioginių saulės spindulių, nelaikykite virtuvėje ant palangės, nors kava ir dėžutėje.

• Visuomet laikykite kavą originalioje pakuotėje.

• Vakuuminėje pakuotėje kava išlieka šviežia tol, kol pakuotė atidaroma.

• Neleiskite į kavos pupelių ar maltos kavos pakuotę patekti orui, gerai uždarykite pakuotę.

• Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, nes karštis pagreitina senėjimo procesą ir gedimą.

• Jei kava laikoma skardinėse, ją reikėtų suvartoti per kelias savaites.

• Kava tinkama vartoti dvejus metus.

• Beje, kava laikoma šaldytuve sensta lėčiau.