• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Angliavandeniai :: Kokiuose maisto produktuose yra angliavandenių?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas angliavandenių
kiekis 100 gr.
Paros normos
procentas
Abrikosai 12,9-
Aguonos 22,9-
Agurkai 2,6-
Apelsinai 8,1-
Apelsinų sultys (šviežios) 10,4-
Apelsinų sultys (konservuotos) 9,8-
Arbata 0,3-
Arbūzai 8,8-
Austrės 4,0-
Avietės 11,5-
Avižiniai dribsniai 56-
Avokadai 5,1-
Bananai 21,0-
Baravykai 4,5-
Braškės 7-
Braškių uogienė 70,9-
Brokoliai 5,5-
Bulvės 16,3-
Bulvių čipsai 4,0-
Burokėliai 9,1-
Citrinos 8,7-
Cukinija 3,1 g-
Cukrus 99,8-
Datulės 11,2-
Šilauogės 14,5-
Šparaginės pupelės 7,8-

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 |



      Visuomet po ranka..

      • Apytikslis maisto produktų svoris
      • Kalorijų lentelė
      • Maisto produktų sudėtis
      • Medžiagų kiekiai produktuose
      • Produktų laikymo terminai
      • Aiškinamasis virtuvės žodynas
      • Sutrumpinimų paaiškinimai
      • Ką valgyti pusryčiams?

      Ką vertėtų žinoti?

      • PERKANT maisto produktus
      • GAMINANT patiekalus
      • LAIKANT maisto produktus
      • VALGANT ar užkandžiaujant

      Įdomu. Naudinga. Subtilu.

      • Įdomybės pasaulyje
      • Mokslininkai teigia

      Išbandėme ir mes gyvi!

      • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
      • Medaus tortas (2) »
      • Topinambų salotos »
      • Trupininis pyragas su uogiene »

      Draugai!

      • Darbo skelbimai
      • Personalo atranka


      Reklama

      • Kokteilių ruošimo ypatumai
      • Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu
      • Kavos malimas
      • Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją
      • Provanso žolelių prieskonių mišinys
      • Kaip atskirti gerą šokoladą?
      • Kaip gražiai pateikti kavą arba arbatą?
      • Žalioji arbata


      Apie mus...

      Pradžioje buvo...

      Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

      Svetainės politika

      • rašyti lietuviškai.

      • korektiškai.

      • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

      • [... galvojame ...]

      Apie mus

      Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

      Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

      Laima

      Kontaktai

      Svetainę administruoja: Laima

      • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

      • Rašyti žinutę

      Kaip patalpinti receptą?

      • Visa informacija čia

      Ir dar.. mus atrasite!

      • Facebook'e - VerdamKepam.lt

      • [... galvojame ...]

      Išbandėme ir mes gyvi :)

      • Karamelizuotas pyragas su vyšniomis
      • Varškės tortukas su bananais
      • Makaronai su topinambais ir žirneliais
      • Zefyriniai sausų pusryčių batonėliai
      • Blynai su bananais
      • Tortilijų traškučiai su tepamu sūreliu
      • Kiaušinių ir keptos duonos mišrainė

      "Gyvenkime" reklamėlė!

      • GYVENKIME: sveikai • patogiai
      • gražiai • skaniai • spalvotai
      • draugiškai • etiškai • stipriai
      • linksmai • pokštaujant
      • grybaujant • sapnuojant
      • su meile
      • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

      Mes Facebook'e!

      VerdamKepam.lt

      © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

      Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas