Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | angliavandenių kiekis 100 gr. | Paros normos procentas | ||
Abrikosai | 12,9 | - | ||
Aguonos | 22,9 | - | ||
Agurkai | 2,6 | - | ||
Apelsinai | 8,1 | - | ||
Apelsinų sultys (šviežios) | 10,4 | - | ||
Apelsinų sultys (konservuotos) | 9,8 | - | ||
Arbata | 0,3 | - | ||
Arbūzai | 8,8 | - | ||
Austrės | 4,0 | - | ||
Avietės | 11,5 | - | ||
Avižiniai dribsniai | 56 | - | ||
Avokadai | 5,1 | - | ||
Bananai | 21,0 | - | ||
Baravykai | 4,5 | - | ||
Braškės | 7 | - | ||
Braškių uogienė | 70,9 | - | ||
Brokoliai | 5,5 | - | ||
Bulvės | 16,3 | - | ||
Bulvių čipsai | 4,0 | - | ||
Burokėliai | 9,1 | - | ||
Citrinos | 8,7 | - | ||
Cukinija | 3,1 g | - | ||
Cukrus | 99,8 | - | ||
Datulės | 11,2 | - | ||
Šilauogės | 14,5 | - | ||
Šparaginės pupelės | 7,8 | - |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!