Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | baltymų kiekis 100 gr. | Paros normos procentas | ||
Portulaka | 2 | - | ||
Pupelės | 21,0 | - | ||
Pupos | 6,0 | - | ||
Pūsti kukurūzai (popcornai) | 12,7 | - | ||
Ridikėliai | 1,9 | - | ||
Ruginiai miltai | 6,9 | - | ||
Ryžiai | 7,0 | - | ||
Salierai | 0,7 | - | ||
Salotos | 1,5 | - | ||
Slyvos | 0,8 | - | ||
Slyvų sultys | 0,3 | - | ||
Sojos pupelės | 31,9 | - | ||
Starkiai | 18,4 | - | ||
Sūris Brinza | 20,0 | - | ||
Sviestas | 0,5 | - | ||
Svogūnai | 0,6 | - | ||
Triušiena | 21,1 | - | ||
Unguriai | 14,5 | - | ||
Varškė | 14,0-18,0 | - | ||
Veršiena | 17,2 | - | ||
Vištiena | 18,7 | - | ||
Vynuogės | 0,6 | - | ||
Vynuogių sultys | 0,3 | - | ||
Želatina | 87,2 | - | ||
Želė | 8,7-8,9 | - | ||
Žemės riešutai | 25 | - |
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!