Geležis :: Kokiuose maisto produktuose yra geležies?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas geležies
kiekis 100 gr.
geležies
paros norma
Paros normos
procentas
Aguonos 8,112 mg67,5
Avižiniai dribsniai 4,312 mg35,8
Baravykai 1,2-
Brokoliai 1,312 mg10,83
Šparaginės pupelės 1,30-
Špinatai 3,412 mg28,3
Džiovinti abrikosai 3,612 mg30
Džiovintos figos 3,312 mg27,5
Graikiniai riešutai 3,712 mg30,8
Grikių kruopos 2,812 mg24,2
Ikrai 11,00-
Jaučių kepenys 8,312 mg69,2
Jautiena 2,7-4,212 mg22,5-35
Kiaušiniai (putpelių) 3,712 mg-
Kiaušinių tryniai 612 mg50
Kiauliena 1,0-1,412 mg8,3-11,7
Kiaulių kepenys 16,312 mg135,8
Kiaulių liežuviai 5,112 mg42,5
Krevetės 1,60-
Kviečių sėlenos 1512 mg125
Lazdynų riešutai 4,412 mg36,7
Miežinės kruopos 2,112 mg17,5
Migdolai 3,7229
Morkos 0.50-
Pastarnokai 0,7-
Pekanų (karijų) riešutai 2,5319

Puslapiai: 1 | 2 |