Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | geležies kiekis 100 gr. | geležies paros norma | Paros normos procentas | |||
Lazdynų riešutai | 4,4 | 12 mg | 36,7 | |||
Miežinės kruopos | 2,1 | 12 mg | 17,5 | |||
Migdolai | 3,72 | 12 mg | 29 | |||
Morkos | 0.50 | 12 mg | - | |||
Pastarnokai | 0,7 | 12 mg | - | |||
Pekanų (karijų) riešutai | 2,53 | 12 mg | 19 | |||
Pistacijos | 3,92 | 12 mg | 30 | |||
Portulaka | 2 | 12 mg | - | |||
Pupelės | 6,6 | 12 mg | 55 | |||
Rauginti kopūstai | 1,5 | - | ||||
Rugiai | 5,6 | 12 mg | 46,6 | |||
Salierai | 0,2 | 12 mg | 1,7 | |||
Saulėgražos | 6 | 12 mg | 50 | |||
Sėmenys | 8,2 | 12 mg | 68,3 | |||
Sojos pupelės | 9 | 12 mg | 75 | |||
Sojų miltai | 9 | 12 mg | 75 | |||
Veršiena | 2,8 | 12 mg | 24,2 | |||
Viščiukų kepenys | 4,2 | 12 mg | 35 | |||
Vištiena | 0,7-1,9 | 12 mg | 5,8-15,8 | |||
Žemės riešutai | 2 | 12 mg | 15 |
Puslapiai: 1 | 2 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!