• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Jodas :: Kokiuose maisto produktuose yra jodo?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas jodo
kiekis 100 gr.
jodo
paros norma
Paros normos
procentas
Šparaginės pupelės 2,10150 µg-
Fermentiniai sūriai 10-40150 µg6,7-26,6
Ikrai 30,00150 µg-
Joduota druska 2290-3000150 µg1526,6-200
Kiaušiniai 20150 µg13,3
Krevetės 110150 µg-
Lašišos 44150 µg29,3
Lazdynų riešutai 17150 µg11,3
Menkės 110150 µg73,3
Morkos 7.60150 µg-
Otai 52150 µg34,6
Pienas 9150 µg6
Plekšnės 52150 µg34,6
Silkės 24150 µg16
Skumbrės 45150 µg30
Žirniai 19150 µg12,6
Žuvys 5-10150 µg3,3-6,6

Puslapiai: 1 |

  • Daugiau apie jodo naudą bei vartojimo ypatumus Nuoroda



    Visuomet po ranka..

    • Apytikslis maisto produktų svoris
    • Kalorijų lentelė
    • Maisto produktų sudėtis
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Produktų laikymo terminai
    • Aiškinamasis virtuvės žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
    • Ką valgyti pusryčiams?

    Ką vertėtų žinoti?

    • PERKANT maisto produktus
    • GAMINANT patiekalus
    • LAIKANT maisto produktus
    • VALGANT ar užkandžiaujant

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Įdomybės pasaulyje
    • Mokslininkai teigia

    Išbandėme ir mums patiko!

    • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
    • Medaus tortas (2) »
    • Topinambų salotos »
    • Trupininis pyragas su uogiene »

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Ką vertėtų žinoti renkantis šparagus?
    • Kas geriau - augaliniai ar gyvūniniai riebalai?
    • Kaip išsirinkti kokybiškus vaisius?
    • Geriausias pasaulio sūris 2009-aisiais
    • Kaip išsirinkti kokybišką medų?
    • Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos
    • Japonijoje veikia ir pelėdų kavinė
    • Mitai ir faktai apie šokoladą


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su krabų lazdelėmis
    • Tortas su chalva
    • Žiedinio kopūsto mišrainė su vištiena
    • Raudonųjų serbentų padažas su čili pipirais
    • Pikantiška mišrainė su agurkais
    • Agurkų griežinėliai pomidorų padaže
    • Vaisių salotos su cinamonu

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas