Kalcis :: Kokiuose maisto produktuose yra kalcio?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas kalcio
kiekis 100 gr.
kalcio
paros norma
Paros normos
procentas
Aguonos 10581000 mg105,8
Apelsinai 401000 mg4
Arbūzai 71000 mg-
Avokadai 111000 mg-
Baravykai 221000 mg-
Braškės 28,51000 mg2,8
Brokoliai 1051000 mg10,5
Citrinos 401000 mg4
Cukinija 161000 mg2
Šokoladas pieniškas 3001000 mg30
Šparaginės pupelės 48,001000 mg-
Fermentiniai sūriai 800-10001000 mg80-100
Grietinė 70-901000 mg7-9
Grietinėlė 70-901000 mg7-9
Ikrai 2751000 mg-
Juodieji serbentai 451000 mg4,5
Kiaušiniai 471000 mg4,7
Kiaušiniai (putpelių) 641000 mg-
Kopūstai 671000 mg6,7
Krapai 208 mg-
Krevetės 631000 mg-
Kriaušės 9 mg-
Lydyti sūriai 400-6001000 mg40-60
Mėsa 6-151000 mg0,6-1,5
Migdolai 2641000 mg26
Morkos 491000 mg4,9

Puslapiai: 1 | 2 |