Kalcis :: Kokiuose maisto produktuose yra kalcio?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas kalcio
kiekis 100 gr.
kalcio
paros norma
Paros normos
procentas
Aguonos 10581000 mg105,8
Apelsinai 401000 mg4
Baravykai 22-
Braškės 28,51000 mg2,8
Brokoliai 1051000 mg10,5
Citrinos 401000 mg4
Šokoladas pieniškas 3001000 mg30
Šparaginės pupelės 48,00-
Fermentiniai sūriai 800-10001000 mg80-100
Grietinė 70-901000 mg7-9
Grietinėlė 70-901000 mg7-9
Ikrai 275-
Juodieji serbentai 451000 mg4,5
Kiaušiniai 471000 mg4,7
Kiaušiniai (putpelių) 641000 mg-
Kopūstai 671000 mg6,7
Krevetės 63-
Lydyti sūriai 400-6001000 mg40-60
Mėsa 6-151000 mg0,6-1,5
Migdolai 26426
Morkos 491000 mg4,9
Pastarnokai 57-
Pekanų (karijų) riešutai 707
Petražolės (lapai) 2001000 mg20
Pienas 115-1201000 mg11,5-12
Pistacijos 10511

Puslapiai: 1 | 2 |