Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | magnio kiekis 100 gr. | magnio paros norma | Paros normos procentas | |||
Pastarnokai | 22 | 300 mg | - | |||
Pekanų (karijų) riešutai | 121 | 300 mg | 34 | |||
Petražolės (lapai) | 51 | 300 mg | 17,0 | |||
Pistacijos | 121 | 300 mg | 34 | |||
Portulaka | 68 | 300 mg | - | |||
Pupelės | 172 | 300 mg | 57,3 | |||
Rauginti kopūstai | 13 | 300 mg | - | |||
Rūgštynės | 19 | 300 mg | 6,3 | |||
Rugiai | 125 | 300 mg | 41,6 | |||
Salierai | 11 | 300 mg | 3,7 | |||
Sojos pupelės | 248 | 300 mg | 82,6 | |||
Žemės riešutai | 184 | 300 mg | 52 | |||
Žirniai | 121 | 300 mg | 40,3 |
Puslapiai: 1 | 2 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!