• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Varis :: Kokiuose maisto produktuose yra vario?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas vario
kiekis 100 gr.
vario
paros norma
Paros normos
procentas
Krapai 0,146 mg-
Migdolai 0,992 mg50
Pistacijos 1,32 mg65
Portulaka 0,1332 mg-
Rauginti kopūstai 0,0962 mg-

Puslapiai: 1 |

  • Daugiau apie vario naudą bei vartojimo ypatumus Nuoroda



    Visuomet po ranka..

    • Apytikslis maisto produktų svoris
    • Kalorijų lentelė
    • Maisto produktų sudėtis
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Produktų laikymo terminai
    • Aiškinamasis virtuvės žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
    • Ką valgyti pusryčiams?

    Ką vertėtų žinoti?

    • PERKANT maisto produktus
    • GAMINANT patiekalus
    • LAIKANT maisto produktus
    • VALGANT ar užkandžiaujant

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Įdomybės pasaulyje
    • Mokslininkai teigia

    Išbandėme ir mums patiko!

    • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
    • Medaus tortas (2) »
    • Topinambų salotos »
    • Trupininis pyragas su uogiene »

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Mitai ir faktai apie šokoladą
    • Šokoladas mažina infarkto riziką
    • Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis?
    • Kaip laikyti taurę vyno?
    • Ką vertėtų žinoti laikant duoną?
    • Kaip išsirinkti kokybiškas žuvis?
    • Maisto produktų laikymo terminai
    • Kaip patikrinti ar švieži konservai?


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Brokolių ir keptos duonos salotos
    • Aktinidijų pyragas
    • Ricotta tortas su mandarinais
    • Obuolių pyragas su graikiškais riešutais
    • Šparaginės pupelės ir paprika žiemai
    • Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
    • Kiaulienos suktinukai su špinatais ir grybais

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas