Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | vitamino A kiekis 100 gr. | vitamino A paros norma | Paros normos procentas | |||
Pomidorai | 107 | 800 µg | 13,4 | |||
Portulaka | 1320 | 800 µg | - | |||
Rauginti kopūstai | 295 | 800 µg | - | |||
Rūgštynės | 641 | 800 µg | 80,1 | |||
Salierai | 449 | 800 µg | 56,1 | |||
Salotos | 197 | 800 µg | 24,6 | |||
Sviestas | 724 | 800 µg | 90,5 | |||
Tunai | 450 | 800 µg | 56,2 | |||
Unguriai | 980 | 800 µg | 122,5 | |||
Veršių kepenys | 6600 | 800 µg | 825 | |||
Viščiukų kepenys | 9304 | 800 µg | 1163 |
Puslapiai: 1 | 2 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!