• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis

Aguonų sudėtis

Medžiaga Medžiagos kiekis
100 gr.
Medžiagos
paros norma
Paros normos
procentas
Angliavandeniai 22,9
Baltymai 19,9
Cinkas 3,3 12 mg 27,5
Fosforas 909 900 mg 101
Geležis 8,1 12 mg 67,5
Kalcis 1058 1000 mg 105,8
Kalorijos 517
Magnis 456 300 mg 152
Riebalai 46,7



      Visuomet po ranka..

      • Apytikslis maisto produktų svoris
      • Kalorijų lentelė
      • Maisto produktų sudėtis
      • Medžiagų kiekiai produktuose
      • Produktų laikymo terminai
      • Aiškinamasis virtuvės žodynas
      • Sutrumpinimų paaiškinimai
      • Ką valgyti pusryčiams?

      Ką vertėtų žinoti?

      • PERKANT maisto produktus
      • GAMINANT patiekalus
      • LAIKANT maisto produktus
      • VALGANT ar užkandžiaujant

      Įdomu. Naudinga. Subtilu.

      • Įdomybės pasaulyje
      • Mokslininkai teigia

      Išbandėme ir visi gyvi!

      • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
      • Medaus tortas (2) »
      • Topinambų salotos »
      • Trupininis pyragas su uogiene »

      Draugai!

      • Darbo skelbimai
      • Personalo atranka


      Reklama

      • Ką vertėtų žinoti renkantis kiaušinius?
      • Kuo ypatingas mažų vaikų maitinimas?
      • Kaip laikyti maisto produktus šaldytuve?
      • Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai
      • Pipirų prieskonių mišinys
      • Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius?
      • Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas?
      • Ką vertėtų žinoti renkantis šparagus?


      Apie mus...

      Pradžioje buvo...

      Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

      Svetainės politika

      • rašyti lietuviškai.

      • korektiškai.

      • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

      • [... galvojame ...]

      Apie mus

      Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

      Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

      Laima

      Kontaktai

      Svetainę administruoja: Laima

      • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

      • Rašyti žinutę

      Kaip patalpinti receptą?

      • Visa informacija čia

      Ir dar.. mus atrasite!

      • Facebook'e - VerdamKepam.lt

      • [... galvojame ...]

      Išbandėme ir mes gyvi :)

      • Bananinis tortas
      • Burokėlių ir kiaušinių mišrainė
      • Obuolių pyragas su baltymų plutele
      • Pieniška sriuba su daržovėmis
      • Kiaušinių ir pievagrybių salotos
      • Pieniška sriuba su šparaginėmis pupelėmis
      • Cukinijų žiedai kepti tešloje

      "Gyvenkime" reklamėlė!

      • GYVENKIME: sveikai • patogiai
      • gražiai • skaniai • spalvotai
      • draugiškai • etiškai • stipriai
      • linksmai • pokštaujant
      • grybaujant • sapnuojant
      • su meile
      • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

      Mes Facebook'e!

      VerdamKepam.lt

      © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

      Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas