• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis

Arbūzų sudėtis

Medžiaga Medžiagos kiekis
100 gr.
Medžiagos
paros norma
Paros normos
procentas
Angliavandeniai 8,8
Baltymai 0,7
Cinkas 0,1 12 mg
Fosforas 11 900 mg
Geležis 0,24 12 mg
Kalcis 7 1000 mg
Kalis 112 2500 mg
Kalorijos 38
Magnis 10 300 mg
Manganas 0,038 2,5 - 5 mg
Natris 1 1500 mg
Riebalai 0,15
Vitaminas A 569 800 µg
Vitaminas B1 0,033 1,5 mg
Vitaminas B2 0,021 1,6 mg
Vitaminas B4 4,1
Vitaminas B5 0,221 4-10 mg
Vitaminas B6 0,045 1,0 mg
Vitaminas C 8,1 60mg
Vitaminas PP 0,178 17 mg



      Visuomet po ranka..

      • Apytikslis maisto produktų svoris
      • Kalorijų lentelė
      • Maisto produktų sudėtis
      • Medžiagų kiekiai produktuose
      • Produktų laikymo terminai
      • Aiškinamasis virtuvės žodynas
      • Sutrumpinimų paaiškinimai
      • Ką valgyti pusryčiams?

      Ką vertėtų žinoti?

      • PERKANT maisto produktus
      • GAMINANT patiekalus
      • LAIKANT maisto produktus
      • VALGANT ar užkandžiaujant

      Įdomu. Naudinga. Subtilu.

      • Įdomybės pasaulyje
      • Mokslininkai teigia

      Išbandėme ir visi gyvi!

      • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
      • Medaus tortas (2) »
      • Topinambų salotos »
      • Trupininis pyragas su uogiene »

      Draugai!

      • Darbo skelbimai
      • Personalo atranka


      Reklama

      • Kodėl nesveikas sūrus maistas?
      • Kaip patikrinti ar švieži konservai?
      • Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą?
      • Skanaus marmelado subtilybės
      • Kavos ruošimo būdai (metodai)
      • Kaip reikėtų gerti vandenį?
      • Fetos sūris naikina ligas sukeliančias bakterijas
      • Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius?


      Apie mus...

      Pradžioje buvo...

      Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

      Svetainės politika

      • rašyti lietuviškai.

      • korektiškai.

      • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

      • [... galvojame ...]

      Apie mus

      Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

      Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

      Laima

      Kontaktai

      Svetainę administruoja: Laima

      • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

      • Rašyti žinutę

      Kaip patalpinti receptą?

      • Visa informacija čia

      Ir dar.. mus atrasite!

      • Facebook'e - VerdamKepam.lt

      • [... galvojame ...]

      Išbandėme ir mes gyvi :)

      • Ricotta tortas su mandarinais
      • Varškės apkepas su obuoliais
      • Žiedinio kopūsto mišrainė su vištiena
      • Obuolių pyragas su baltymų plutele
      • Lavašas su mėsos ir sūrio įdaru
      • Salotų ir jūros kopūstų salotos
      • Bruknių ir obuolių džemas

      "Gyvenkime" reklamėlė!

      • GYVENKIME: sveikai • patogiai
      • gražiai • skaniai • spalvotai
      • draugiškai • etiškai • stipriai
      • linksmai • pokštaujant
      • grybaujant • sapnuojant
      • su meile
      • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

      Mes Facebook'e!

      VerdamKepam.lt

      © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

      Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas