• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis

Brokolių sudėtis

Medžiaga Medžiagos kiekis
100 gr.
Medžiagos
paros norma
Paros normos
procentas
Angliavandeniai 5,5
Baltymai 3,3
Folio rūgštis 71 300 µg 23,6
Fosforas 82 900 mg 9,11
Geležis 1,3 12 mg 10,83
Kalcis 105 1000 mg 10,5
Kalis 316 2500 mg 12,64
Kalorijos 29
Magnis 21 300 mg 7
Natris 33 1500 mg 2,2
Riebalai 0,2
Selenas 2,5 55 µg 4,5
Skaidulinės medžiagos 2,5 25 g 10
Vitaminas A 143 800 µg 17,9
Vitaminas C 83 60mg 183,3

  • Siūlom dirstelti » Brokoliai - ir ką skanaus pasigaminti?



      Visuomet po ranka..

      • Apytikslis maisto produktų svoris
      • Kalorijų lentelė
      • Maisto produktų sudėtis
      • Medžiagų kiekiai produktuose
      • Produktų laikymo terminai
      • Aiškinamasis virtuvės žodynas
      • Sutrumpinimų paaiškinimai
      • Ką valgyti pusryčiams?

      Ką vertėtų žinoti?

      • PERKANT maisto produktus
      • GAMINANT patiekalus
      • LAIKANT maisto produktus
      • VALGANT ar užkandžiaujant

      Įdomu. Naudinga. Subtilu.

      • Įdomybės pasaulyje
      • Mokslininkai teigia

      Išbandėme ir mes gyvi!

      • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
      • Medaus tortas (2) »
      • Topinambų salotos »
      • Trupininis pyragas su uogiene »

      Draugai!

      • Darbo skelbimai
      • Personalo atranka


      Reklama

      • Patarimai salierų valgytojams
      • Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją
      • Apie svetainę : Administratorių kontaktai
      • Šampano gėrimo ypatumai
      • Kokteilių ruošimo ypatumai
      • Ką vertėtų žinoti laikant vaisius?
      • Kaip laikyti maisto produktus šaldytuve?
      • Kavos malimas


      Apie mus...

      Pradžioje buvo...

      Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

      Svetainės politika

      • rašyti lietuviškai.

      • korektiškai.

      • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

      • [... galvojame ...]

      Apie mus

      Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

      Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

      Laima

      Kontaktai

      Svetainę administruoja: Laima

      • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

      • Rašyti žinutę

      Kaip patalpinti receptą?

      • Visa informacija čia

      Ir dar.. mus atrasite!

      • Facebook'e - VerdamKepam.lt

      • [... galvojame ...]

      Išbandėme ir mes gyvi :)

      • Salierų ir vištienos salotos su spanguolėmis
      • Pekino kopūsto salotos su šprotais
      • Topinambų ir porų salotos su paprika
      • Keksiukai su juoduoju šokoladu
      • Kiaušinių ir agurkų salotos su feta sūriu
      • Sausainiai su majonezu (2)
      • Obuoliniai varškėčiai

      "Gyvenkime" reklamėlė!

      • GYVENKIME: sveikai • patogiai
      • gražiai • skaniai • spalvotai
      • draugiškai • etiškai • stipriai
      • linksmai • pokštaujant
      • grybaujant • sapnuojant
      • su meile
      • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

      Mes Facebook'e!

      VerdamKepam.lt

      © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

      Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas