Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 21,7 | |||||
Baltymai | 21,2 | |||||
Cinkas | 3,08 | 32 | ||||
Folio rūgštis | 50 | 300 µg | 13 | |||
Fosforas | 484 | 900 mg | 69 | |||
Geležis | 3,72 | 12 mg | 29 | |||
Kalcis | 264 | 1000 mg | 26 | |||
Kalis | 705 | 2500 mg | 15 | |||
Magnis | 268 | 300 mg | 75 | |||
Manganas | 2,285 | 2,5 - 5 mg | 109 | |||
Natris | 1 | 1500 mg | 0 | |||
Riebalai | 49 | |||||
Selenas | 2,285 | 55 µg | 4 | |||
Varis | 0,99 | 2 mg | 50 | |||
Vitaminas A | 1,0 | 800 µg | ||||
Vitaminas B1 | 0,2 | 1,5 mg | 18 | |||
Vitaminas B2 | 1,0 | 1,6 mg | 85 | |||
Vitaminas B4 | 52,1 | 11 | ||||
Vitaminas B5 | 0,5 | 4-10 mg | 9 | |||
Vitaminas B6 | 0,1 | 1,0 mg | 11 | |||
Vitaminas E | 26,2 | 10 mg | 175 | |||
Vitaminas PP | 3,4 | 17 mg | 23 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!