Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 46,6 | |||||
Baltymai | 21,0 | |||||
Cinkas | 2,8 | 12 mg | 23,3 | |||
Folio rūgštis | 260 | 300 µg | 86,6 | |||
Geležis | 6,6 | 12 mg | 55 | |||
Kalis | 1210 | 2500 mg | 48,4 | |||
Kalorijos | 292 | |||||
Magnis | 172 | 300 mg | 57,3 | |||
Riebalai | 2,0 | |||||
Skaidulinės medžiagos | 15,0 | 25 g | 60 | |||
Vitaminas B1 | 0,72 | 1,5 mg | 48 | |||
Vitaminas B2 | 0,24 | 1,6 mg | 15 | |||
Vitaminas PP | 7,1 | 17 mg | 41,8 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!