Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Cinkas | 0,19 | 12 mg | ||||
Fosforas | 20,00 | |||||
Geležis | 1,5 | |||||
Kalcis | 30 | 1000 mg | ||||
Kalis | 170,00 | 2500 mg | ||||
Kalorijos | 26 | |||||
Magnis | 13 | 300 mg | ||||
Manganas | 0,151 | 2,5 - 5 mg | 91 | |||
Natris | 661,00 | 1500 mg | ||||
Selenas | 0,6 | 55 µg | ||||
Skaidulinės medžiagos | 2,9 | 25 g | ||||
Varis | 0,096 | 2 mg | ||||
Vitaminas A | 295 | 800 µg | ||||
Vitaminas B1 | 0.021 | 1,5 mg | ||||
Vitaminas B2 | 0.022 | 1,6 mg | ||||
Vitaminas B4 | 10,4 | |||||
Vitaminas B6 | 0,1 | 1,0 mg | ||||
Vitaminas C | 14,7 | 60mg | ||||
Vitaminas E | 0,14 | 10 mg | ||||
Vitaminas K | 13,0 | 75 µg | ||||
Vitaminas PP | 0.143 | 17 mg |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!