Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 3 | |||||
Baltymai | 0,7 | |||||
Folio rūgštis | 30 | 300 µg | 10 | |||
Geležis | 0,2 | 12 mg | 1,7 | |||
Kalcis | 40 | 1000 mg | 4 | |||
Kalis | 260 | 2500 mg | 10,4 | |||
Magnis | 11 | 300 mg | 3,7 | |||
Natris | 80 | 1500 mg | 5,3 | |||
Skaidulinės medžiagos | 1,6 | 25 g | 6,4 | |||
Vitaminas A | 449 | 800 µg | 56,1 | |||
Vitaminas B6 | 0,1 | 1,0 mg | 10 | |||
Vitaminas C | 3,1 | 60 mg | 10,3 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!