Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 9,2 | |||||
Baltymai | 31,9 | |||||
Cinkas | 4,9 | 12 mg | 40,8 | |||
Folio rūgštis | 375 | 300 µg | 125 | |||
Fosforas | 600 | 900 mg | 66,6 | |||
Geležis | 9 | 12 mg | 75 | |||
Kalis | 1796 | 2500 mg | 72 | |||
Kalorijos | 322 | |||||
Magnis | 248 | 300 mg | 82,6 | |||
Riebalai | 17,3 | |||||
Vitaminas B1 | 1,1 | 1,5 mg | 73,3 | |||
Vitaminas B2 | 0,31 | 1,6 mg | 19,4 | |||
Vitaminas B6 | 1,1 | 1,0 mg | 110 | |||
Vitaminas E | 0,9 | 10 mg | 9 | |||
Vitaminas PP | 7,9 | 17 mg | 46,5 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!