Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu - Oksfordo universiteto mokslininkai teigia, jog atsisakymas mėsos mažina kai kurių vėžinių susirgimų riziką beveik 2 .. Japonijoje veikia triušių kavinė - Kol garsūs pasaulyje restoranai ir kavinės lankytojus vilioja gurmaniškais patiekalais, įdomiomis koncepcijomis ar..Valgymo tradicijos Lietuvoje - Nuo senų senovės lietuvių namuose priimta dėkoti Dievui, bet ne šeimininkams. Ir jei netyčia svečias jiems padėkodav..Arbatpinigiai - vykstantiems svetur - Kelionėje komfortas dažnai priklauso nuo jus supančio aptarnaujančio personalo. Norėdami išvengti nemalonių situacij..Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją - Kinijos specialistai iškėlė naują koncepciją, jie ragina per pusryčius atsisakyti tradicinių patiekalų - kiaušinių, ..Aštriausi pipirai pasaulyje - Tai ar žinote kokie pasaulyje aštriausi pipirai, šiuo metu įrašyti į Gineso rekordų knygą....Skanios uogienės subtilybės - Uogienė tai gaminys iš vaisių, uogų ar daržovių virtų su cukrumi ar cukraus sirupe. Vaisiai ar uogos uogienėje turi ..Skanaus marmelado subtilybės - Marmeladas tai vientisa drebučių konsistencijos masė, išvirta iš vaisių ar uogų tyrės ir cukraus. Marmeladas gali..Skanaus džemo subtilybės - Džemas tai nevienalytė, turinti virtų vaisių, uogų arba jų gabalėlių, masė. Džemo sirupas yra tirštas kaip drebučiai..Skanaus kompoto subtilybės - Namuose gamintus kompotus nuolat tikrinkite, ar dangteliai nepradėjo pūstis. Ypač dažnai juos tikrinkite pirmosiomis..Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!