Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Skanios paukštienos subtilybės - Kad troškintų viščiukų ar vištų mėsa išliktų balta, paruoštus paukščius įtrinkime citrinos rūgšties vandeniniu..
Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos - Sušaldytos mėsos nereikėtų šildyti vandenyje. Geriau ją nuplauti šaltu vandeniu ir 2-3 valandoms padėti į uždarą..Ką vertėtų žinoti gaminant iš žuvies - Kad kepama žuvis arba mėsa rusvai paskrustų, prieš kepdami pavilgykime plaktame kiaušinyje ir pavoliokime džiūvėsė..Ką vertėtų žinoti gaminant iš kiaušinių - Jeigu norite virti kiaušinį su įtrūkusiu lukštu, tai virkite jį stipriai pasūdytame vandenyje arba įskilusią vietą..Skanių grybų patiekalų subtilybės - Jei stiklainyje atsiranda botulizmo bakterijų, susidariusios dujos išpučia arba pakelia dangtelį. Tokie konservai..Skanių cepelinų paslaptis - Sutarkavus žalias bulves ir nusunkus, skystį reikėtų palaikyti, tegu nusistovi krakmolas, kurį galima sudėti į bulvi..Naudingi patarimai ruošiant Fondiu - Daugelis fondiu pradedami gaminti pašildant baltą vyną, kol jis užverda. Tuomet reikia sumažinti karštį ir atsargiai..Skanios arbatos subtilybės - Arbata patiekiama 200250 ml talpos puodeliuose su lėkštelėmis. Puodelio ąselė pasukta į dešinę, šaukštelis dedamas ..Kaip paruošti skanią kavą? - Ruošiant kavą labai svarbu tinkamos vandens ir kavos proporcijos, kad būtų užtikrinta optimali kavos ekstrakcija..Skanaus maisto paslaptis - Tad, ką vertėtų žinoti gaminant - gaminimo subtilybės - kad maistas būtų ne tik skanus, bet kad būtų dieviškas.....