Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius?

8 priežastys - kodėl būtina gerti vandenį?

Maisto produktų laikymo terminai

Ką vertėtų žinoti laikant bananus?

Kaparėlių naudojimas ir nauda

Kaip atskirti kokybišką vanilę?
Skanių cepelinų paslaptis - Sutarkavus žalias bulves ir nusunkus, skystį reikėtų palaikyti, tegu nusistovi krakmolas, kurį galima sudėti į bulvi..

Naudingi patarimai ruošiant Fondiu - Daugelis fondiu pradedami gaminti pašildant baltą vyną, kol jis užverda. Tuomet reikia sumažinti karštį ir atsargiai..

Skanios arbatos subtilybės - Arbata patiekiama 200–250 ml talpos puodeliuose su lėkštelėmis. Puodelio ąselė pasukta į dešinę, šaukštelis dedamas ..

Kaip paruošti skanią kavą? - Ruošiant kavą labai svarbu tinkamos vandens ir kavos proporcijos, kad būtų užtikrinta optimali kavos ekstrakcija..

Skanaus maisto paslaptis - Tad, ką vertėtų žinoti gaminant - gaminimo subtilybės - kad maistas būtų ne tik skanus, bet kad būtų dieviškas.....

Maisto produktų sudėtis - Atvirai prisipažinkite kada paskutinį kartą studijavote perkamo maisto etiketę, bei jo sudėtį, turbūt dažniausiai..

Maisto medžiagų kiekiai produktuose - Įvairios maisto medžiagos yra tiesiog būtinos normaliam organizmo augimui bei funkcionavimui, tad itin svarbu žinoti..

Maisto produktų laikymo terminai - Jei etiketėje parašyta “vartoti geriau iki” (angl. best before), reiškia, kad tokį produktą galima vartoti ir ilgiau..

Maisto produktų svoris - Ne kiekvienoje virtuvėje yra svarstyklės, o kartais, ypač gaminant pagal internete atrastus receptus, prisireikia..

Kardamono naudojimas ir nauda - Tai, saldus, aromatingas, maloniai primenantis sakus. Po šafrano ir vanilės tai brangiausias ir populiariausias prie..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |