Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas?

Kad patiekalai iš pupelių būtų skanūs

Ką vertėtų žinoti laikant citrinas?

Patarimai kriaušių valgytojams

Aliejaus rūšys bei panaudojimas

Kaip patiekti kokteilius?
Skanių cepelinų paslaptis - Sutarkavus žalias bulves ir nusunkus, skystį reikėtų palaikyti, tegu nusistovi krakmolas, kurį galima sudėti į bulvi..

Naudingi patarimai ruošiant Fondiu - Daugelis fondiu pradedami gaminti pašildant baltą vyną, kol jis užverda. Tuomet reikia sumažinti karštį ir atsargiai..

Skanios arbatos subtilybės - Arbata patiekiama 200–250 ml talpos puodeliuose su lėkštelėmis. Puodelio ąselė pasukta į dešinę, šaukštelis dedamas ..

Kaip paruošti skanią kavą? - Ruošiant kavą labai svarbu tinkamos vandens ir kavos proporcijos, kad būtų užtikrinta optimali kavos ekstrakcija..

Skanaus maisto paslaptis - Tad, ką vertėtų žinoti gaminant - gaminimo subtilybės - kad maistas būtų ne tik skanus, bet kad būtų dieviškas.....

Maisto produktų sudėtis - Atvirai prisipažinkite kada paskutinį kartą studijavote perkamo maisto etiketę, bei jo sudėtį, turbūt dažniausiai..

Maisto medžiagų kiekiai produktuose - Įvairios maisto medžiagos yra tiesiog būtinos normaliam organizmo augimui bei funkcionavimui, tad itin svarbu žinoti..

Maisto produktų laikymo terminai - Jei etiketėje parašyta “vartoti geriau iki” (angl. best before), reiškia, kad tokį produktą galima vartoti ir ilgiau..

Maisto produktų svoris - Ne kiekvienoje virtuvėje yra svarstyklės, o kartais, ypač gaminant pagal internete atrastus receptus, prisireikia..

Kardamono naudojimas ir nauda - Tai, saldus, aromatingas, maloniai primenantis sakus. Po šafrano ir vanilės tai brangiausias ir populiariausias prie..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |