Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Maisto produktų sudėtis - Atvirai prisipažinkite kada paskutinį kartą studijavote perkamo maisto etiketę, bei jo sudėtį, turbūt dažniausiai..
Maisto medžiagų kiekiai produktuose - Įvairios maisto medžiagos yra tiesiog būtinos normaliam organizmo augimui bei funkcionavimui, tad itin svarbu žinoti..Maisto produktų laikymo terminai - Jei etiketėje parašyta vartoti geriau iki (angl. best before), reiškia, kad tokį produktą galima vartoti ir ilgiau..Maisto produktų svoris - Ne kiekvienoje virtuvėje yra svarstyklės, o kartais, ypač gaminant pagal internete atrastus receptus, prisireikia..Kardamono naudojimas ir nauda - Tai, saldus, aromatingas, maloniai primenantis sakus. Po šafrano ir vanilės tai brangiausias ir populiariausias prie..Kario prieskoniai - kas tai? - Sukūrė britai, kurie norėjo parsivežti Indijos virtuvės skonį namo, nenaudodami šviežių prieskonių. Todėl dabartinia..Arbatos poveikis sveikatai - Arbata džiugina sielą ir padaro gyvenimą gražesnį, rašė senovės kinų filosofai. Šiandien mes žinome: ji gali net..Menas iš daržovių ir vaisių - Tai originalusis menas iš įvairiausių vaisių bei daržovių. Tad dirstelkime, ką menininkai gali sukurti iš pažiūros..Dašio naudojimas ir nauda - Tai vienmetis prieskoninis ir vaistinis augalas, pasižymintis stipriu aromatu, kuris giminingiausias čiobreliams..Čili pipirų naudojimas ir nauda - Tam tikras čili pipirų rūšis galima užsiauginti ir Lietuvoje, šiltnamiuose. Lietuvoje auginti čili pipirai jokiomis ..