Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Patarimai kavos mėgėjams

Japonijoje veikia triušių kavinė

Austrių valgymo ypatumai, paruošimas?

Kuminas

Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius?

Patarimai arbatos mėgėjams
Maisto produktų sudėtis - Atvirai prisipažinkite kada paskutinį kartą studijavote perkamo maisto etiketę, bei jo sudėtį, turbūt dažniausiai..

Maisto medžiagų kiekiai produktuose - Įvairios maisto medžiagos yra tiesiog būtinos normaliam organizmo augimui bei funkcionavimui, tad itin svarbu žinoti..

Maisto produktų laikymo terminai - Jei etiketėje parašyta “vartoti geriau iki” (angl. best before), reiškia, kad tokį produktą galima vartoti ir ilgiau..

Maisto produktų svoris - Ne kiekvienoje virtuvėje yra svarstyklės, o kartais, ypač gaminant pagal internete atrastus receptus, prisireikia..

Kardamono naudojimas ir nauda - Tai, saldus, aromatingas, maloniai primenantis sakus. Po šafrano ir vanilės tai brangiausias ir populiariausias prie..

Kario prieskoniai - kas tai? - Sukūrė britai, kurie norėjo parsivežti Indijos virtuvės skonį namo, nenaudodami šviežių prieskonių. Todėl dabartinia..

Arbatos poveikis sveikatai - Arbata džiugina sielą ir padaro gyvenimą gražesnį, rašė senovės kinų filosofai. Šiandien mes žinome: ji gali net..

Menas iš daržovių ir vaisių - Tai originalusis menas iš įvairiausių vaisių bei daržovių. Tad dirstelkime, ką menininkai gali sukurti iš pažiūros..

Dašio naudojimas ir nauda - Tai vienmetis prieskoninis ir vaistinis augalas, pasižymintis stipriu aromatu, kuris giminingiausias čiobreliams..

Čili pipirų naudojimas ir nauda - Tam tikras čili pipirų rūšis galima užsiauginti ir Lietuvoje, šiltnamiuose. Lietuvoje auginti čili pipirai jokiomis ..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |