Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kaip perskelti kokoso riešutą?

Maisto medžiagų kiekiai produktuose

Kuo ypatingas mažų vaikų maitinimas?

Gvazdikėlių naudojimas ir nauda

Kurkuma (ciberžolė)

Ką vertėtų žinoti laikant imbierą?
Krapų naudojimas ir nauda - Tai vienmetis prieskoninis bei vaistinis augalas, kilęs Viduržemio jūros rytinėje pakrantėje ir plačiai naudojamas..

Petražolių naudojimas ir nauda - Tai prieskoninis augalas, kuris pasižymi maloniu aromatu, vitaminų ir mikroelementų (Vitamino C, kalcio, kalio, gele..

Kalendros naudojimas ir nauda - Tai salierinių šeimos vienmetis augalas, kurio sėklos (gali būti ir maltos) bei lapeliai naudojami kaip prieskonis..

Imbiero naudojimas ir nauda - Tai prieskoninis bei vaistinis augalas, augantis daugiausia Kinijos, Japonijos, Vietnamo, Indijos, Vakarų Afrikos..

Gvazdikėlių naudojimas ir nauda - Tai yra nesubrendę ir išdžiovinti gvazdikmedžio žiedpumpuriai. Gvazdikėlis naudojamas ir kaip prieskonis, ir kaip..

Česnako naudojimas ir nauda - Tai daugiametė nereikli svogūninė daržovė, plačiai auginama soduose ir daržuose kaip prieskoninis augalas, suteikian..

Cinamono naudojimas ir nauda - Tai lauramedinių šeimos cinamono medžio nulupta, išdžiovinta šakų vidinė žievė, vartojama kaip nepaprastas prieskoni..

Baziliko naudojimas ir nauda - Tai prieskonis dažnai vadinamas karališkuoju. Nepaprastai aromatingas, labai maloniai kvepia, kvapas gerai išsilaiko..

Lauro lapelių naudojimas ir nauda - Tai visžalis subtropinių kraštų krūmokšnis, kurio lapai ir yra visiems žinomas klasikinis prieskonis. Kaip prieskoni..

Paprastasis raudonėlis - Tai viduržemio jūros regiono prieskonis, kuris yra nepakeičiamas prieskonis italų, graikų ar ispanų virtuvėje. Šis..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |