Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Konservuotus maisto produktų laikymas

Čili pipirų naudojimas ir nauda

Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu

Vaistinis kietis (peletrūnas)

Kavos malimas

Svogūnų naudojimas ir nauda
Apynių naudojimas ir nauda - Humulus lupulus - tai daugiamečiai, dažniausiai apie 6 m. ilgio vijoklinius stiebus išauginantys augalai. Stiebai..

Kaparėlių naudojimas ir nauda - Tai Viduržemio jūros virtuvės prieskonis, patiekalams suteikiantis pikantiškumo, pasižymi pikantišku rūgščiai sūriu,..

Svogūnų naudojimas ir nauda - Tai viena labiausiai paplitusių prieskoninių daržovių, kuri vartojama ir žalia, ir virta, ir kepta ir džiovinta..

Mairūno naudojimas ir nauda - Tai sveikas ir naudingas prieskonis, tinka ir kitoms sriuboms, apkepams, troškintiems patiekalams, makaronų padažams..

Kmynų naudojimas ir nauda - Tai salierinių šeimos augalų rūšis ir vienintelė iš kmyno genties auganti Lietuvoje - paprastasis kmynas. Paprastai ..

Krapų naudojimas ir nauda - Tai vienmetis prieskoninis bei vaistinis augalas, kilęs Viduržemio jūros rytinėje pakrantėje ir plačiai naudojamas..

Petražolių naudojimas ir nauda - Tai prieskoninis augalas, kuris pasižymi maloniu aromatu, vitaminų ir mikroelementų (Vitamino C, kalcio, kalio, gele..

Kalendros naudojimas ir nauda - Tai salierinių šeimos vienmetis augalas, kurio sėklos (gali būti ir maltos) bei lapeliai naudojami kaip prieskonis..

Imbiero naudojimas ir nauda - Tai prieskoninis bei vaistinis augalas, augantis daugiausia Kinijos, Japonijos, Vietnamo, Indijos, Vakarų Afrikos..

Gvazdikėlių naudojimas ir nauda - Tai yra nesubrendę ir išdžiovinti gvazdikmedžio žiedpumpuriai. Gvazdikėlis naudojamas ir kaip prieskonis, ir kaip..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |