Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Apynių naudojimas ir nauda - Humulus lupulus - tai daugiamečiai, dažniausiai apie 6 m. ilgio vijoklinius stiebus išauginantys augalai. Stiebai..
Kaparėlių naudojimas ir nauda - Tai Viduržemio jūros virtuvės prieskonis, patiekalams suteikiantis pikantiškumo, pasižymi pikantišku rūgščiai sūriu,..Svogūnų naudojimas ir nauda - Tai viena labiausiai paplitusių prieskoninių daržovių, kuri vartojama ir žalia, ir virta, ir kepta ir džiovinta..Mairūno naudojimas ir nauda - Tai sveikas ir naudingas prieskonis, tinka ir kitoms sriuboms, apkepams, troškintiems patiekalams, makaronų padažams..Kmynų naudojimas ir nauda - Tai salierinių šeimos augalų rūšis ir vienintelė iš kmyno genties auganti Lietuvoje - paprastasis kmynas. Paprastai ..Krapų naudojimas ir nauda - Tai vienmetis prieskoninis bei vaistinis augalas, kilęs Viduržemio jūros rytinėje pakrantėje ir plačiai naudojamas..Petražolių naudojimas ir nauda - Tai prieskoninis augalas, kuris pasižymi maloniu aromatu, vitaminų ir mikroelementų (Vitamino C, kalcio, kalio, gele..Kalendros naudojimas ir nauda - Tai salierinių šeimos vienmetis augalas, kurio sėklos (gali būti ir maltos) bei lapeliai naudojami kaip prieskonis..Imbiero naudojimas ir nauda - Tai prieskoninis bei vaistinis augalas, augantis daugiausia Kinijos, Japonijos, Vietnamo, Indijos, Vakarų Afrikos..Gvazdikėlių naudojimas ir nauda - Tai yra nesubrendę ir išdžiovinti gvazdikmedžio žiedpumpuriai. Gvazdikėlis naudojamas ir kaip prieskonis, ir kaip..